Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ja chcialam? Nie odzywasz sie do mnie od rana.
Ana podeszla do Doma i dala mu buziaka
- Wiec zamiast się mnie uczepić sama sobie przypomnij co wczoraj robiłaś i mówiłaś... bo zapewne o wyginaniu się na rurze przy moich ludziach i klientach tez zapomnialas wspomnieć... w końcu to ja jestem ten zły, a ty jesteś idealna żona...- rzekł z sarkazmem
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie mowilam, ze jestem idealna. A kiedy cos ci robilam czy mowilam? Przed czy po gwalcie?
- w małżeństwie to nie gwałt...- powiedział rozbawiony - zdecydowanie przed... powiedziałem Ci, że za brak posluszenstwa zostaniesz ukarana.... znasz zasady, wiec nie wiem co cie dziwi...
-To ty zsczales…czepiac sie blahostek…bo ochlapalam swoja bluzke. Chcialam dobrze spedzic z toba dzien…a dobrze wiesz, ze jak mnie podrecisz to zrocie ci na zlosc…dlatego tanczylam na rurze.
- oh o ile ja pamiętam to zaczęłaś od założenia białej bluzki bez stanika, ale oczywiście wybielaj się jak chcesz..
-Straszne! To tak straszne, ze chyba nie zasne. Biala bluzka bez stanika…na wyprswe tylko z toba. Gorsze niz teksanska masakra…-rzekls ptrzsc ns niego
Ana sie zasmiala pod noskiem cicho
- no tak, dlatego dopiero przy obciąganiu innemu wymięklas, chociaż byl ciekawszym miejscem niż moje nudne łóżko...
Podeszla do niego blisko -Prowokujesz mnie i sie czepiasz? Mialam nie wymiekac i obcisgac innemu? Tego chcesz?
- nigdy się nie dowiesz czego chcę jak będziesz się rzucała o każda pierdole
-To ty sie wkurzasz o kazda pierdole. Wszystko robie zle. Niczego sie nie dowiem. Po co jestes ze mna?!
- abyś mogła sobie zadawać to pytanie każdego dnia - powiedział zacieszony
Westchnela -To nie ma sensu…-i wyszla na ogrod z salonu by zlapac oddech
Ana spojrzala na wszystkich -nie sadzisz ze ja zle traktujesz?
- Nie jest taka święta... oczekuję od niej minimum zaangażowania w zasady mojej rodziny, a ona robi wszystko na odwrót... jest rozpuszczona przez ojca i teraz są tego efekty... nie znosi kontroli, ale sama najchętniej kontrolowała by mnie non stop.... I jest rozczarowana, że jej slodkie słówka nie robią na mnie wrażenia gdy czynami robi coś przeciwnego.... a do tego jest zła, bo wie, że szybko nie poczuje kolejnego orgazmu... to ja najbardziej uruchamia
-Ona ciebie kocha, Miguel…a chyba nie jest to latwe znajac ciebie…a znajac Marie to taka jest i sie nie zmieni…moze skoro jest tak zle to pomyslcie o rozstaniu….
- Maria doskonale wie, że nie ma szans na odejście... Już raz próbowała i szybko wrocila...
-Mowisz tez o rodzinie…wiesz ja tego moge nie rozumiec bo u mnie jest inaczej. Ale jak sie w kims zakochuje to mam w dupie moja rodzine i ta osoba jest dla mnie najwazniejsza. A ty ciagle rodzina i rodzina. Maria jest zla bo nie robi tak jak rodzina…a daje sobie glowe uciac ze ona jedyna najbardziej za toba by stala murem…nie rodzina.
- gdyby tak było i chciała tego co najlepsze dla mnie umiałaby się dostosować... ale ona nawet nie próbuję... a od rodziny masz byc z daleka..- powiedział I zmierzył domenica, a potem poszedł do swojego następcy, który się nie awanturował q tym domu hahaha
-Serio Maria jest taka zla?-spojrzala na Domenico -nie bede sie zblizac do rodziny…wole byc z daleka od twojego brata, bez urazy. Dla mnie to psychol.
Domenico się zaśmiał- oboje są tacy sami... ani Maria ani Miguel nie odpuszczają swoich zasad... wzajemnie się prowokują... na nudę nie mogą narzekać..
-Bede jechac do domu…zblizysz sie do mnie nie zblizajac rodziny?-zasmiala sie -W sensie czy masz czas do mnie pojechac?-usmiechala sie
Maria widziala przez szybe ze rozmawiaja wiec nie chciala im przeszkadzac. Zostala na ogordzie
Domenic lepiej dbał o swoje interesy haha wiec ofc, ze się zgodził pojechsc do any, bzykanka darmowego nie odmawiał haa
Jak sie zmyli to Maria wrocila do salonu na wygodny fotel ktory sobie upodobala. Czekala az niania przyjdzie z dzieckiem by sie nim zajac
To się pewnie zdziwiła jak niania przemknela, ale bez dzieciaka, skoro ojciec się nim zajmował, chociaż to duże słowo abha
No to poszla zajrzec do dziecka i sie natknela na niego -Myslalam, ze pracujesz.