Nie jesteś zalogowany na forum.
-Pojechali razem. Ale nie martw sie. Ana nie mamochoty wchodzic do rodziny widzac jak tutaj jest.
Zaśmiał się- najpierw domenico musiałby poprosić mnie o zgodę... wie, że jej nie uzyska, więc tylko posuwa twoja przyjaciółkę dla rozrywki..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Moze tylko ty mysllisz ze dla rozrywki…sa lidzie co maja uczucia
- Jak takich poznam to dam Ci znac- puścił jej oczko i wrocil do pracy.
Pokrecila glowa jak poszedl -Przyszedl tylko mnie skontrolowac…
A na co ona liczyła hahaha
Po drodze mikie u niani na obiad sobie zazyczyl lasagne, żeby maryska nie musiała martwić się co będą jeść, a potem zamiast pracować to sam sobie oglądał filmy dla dorosłych, żeby się zrelaksować skoro z żoną nie mógł baba
Mogl po narksach hahaha
W koncu sie maria pozbierala z ogrodka. Poszla nkarmic malwgo, przebrac i ulozyc na drzemke
Ale dziś nie bral to niewiele mógł hahaa
I żeby Marysia nie była taka zadowolona z siebie to massimo jej wyslal wiadomość "jak chcesz dorabiać jako dziwka to najpierw zmień nazwisko! Znowu wystawiłaś rodzinę na pośmiewisko! Mam Ci osobiście wpakowac kulkę między oczy?!!!"
Sie tak przejela jak wcale:D
„probuj…tak sie strasznie boje” odpisala Massimo
"No to zacznij oglądać się za siebie...nie znasz dnia ani godziny kiedy twoj mąż zostanie wdowcem.. "
„Milego dnia” odpisala mu i poszla do Miguela -Massimo grozi mi smiercia.
Lahahaha aż laptopa zamknął tak go zaskoczyła hahha - co?
-Napisal ze mnie zabije i mam sie ogladac za siebie bo nie znam dnia ani godziny.
- Cóż moja droga, zapewne nie bez powodu to napisał... nieprawdaż?
-Za to, ze tanczylam na rurze i nieszanuje rodziny.
- wielokrotnie Cie uprzedzałem i ostrzegałem... Jak Massimo się uprze to nikt mu tego nie zabroni.... Czego teraz oczekujesz?
-Jestes wyzej niz on…oczekuje ze z nim porozmawiasz by sie nie zblizal do mnie…
- kochanie.. Massimo jest wyżej niż ja i nic nie mogę.. ale bądź świadoma, że lubi się bawić.. Flavio przy nim to muśnięcie motylka...a chyba pamiętasz co z tobą zrobil...
-Niewierze…jeszcze ty mnie straszysz…wal sie, Miguel. Nie wiem po co z tym przyszlam do ciebie. Moglam sie spodziewac-wyszla trzaskajac drzwiamj
Pokręcił głową- nawet nie jesteśmy na etapie raczkowania....- no ale zadzwonił do Massimo, aby poza pisaniem o groźbach nic nie robil- panuje nad sytuacją... czasem prowokacja jest potrzebna, aby dostać to co się chce, Massimo...
A Maria wziela szybkie auto i pojechala z piskiem opon do Massimo gahaga bo sie nie bedzie pierdolic
Biedni gahaha mikiemu rozmowę z massimo przerwali donosząc, że Maria poszla w chuj haha - co za baba... chyba będę musiał ja w kosmos odesłać, żeby się ogarnęła...- no i dzwonil tym razem do niej, chociaż sprawdzał GPS samochodu, żeby wiedzieć gdzie jej szukać.
Jak nie odebrała, a znał lokazscje to go chciało rozpierdolić!!! Ale wziął sie w garść i zadzwonił do Domenico, aby przerwał swoje amory i po nią pojechal, żeby mogła przeżyć haha
Nie odzywala sie caly czas i bylo wiecej niz 15 min hah
Lezki jej polecialy w aucie ale starala sie by Simone nie zauwazyl trgo
Aaa domis ofc dotarł po akcji, wiec za nimi jechał, wiec spotkali się przed domem dopiero. - jak poszło?- zapytał i skrzywił się jak zobaczyl maryski ryj - jak przyłożysz lód to trochę mniejszy siniak będzie .... Miguel juz wie?