Nie jesteś zalogowany na forum.
Alurat skonczyla im robic duze kanapeczki ha
I odwrocila sie do niego i go pocalowala
Usadzil ja przy tych bułkach ahha - przyznaj, że tak jest lepiej niż jak się kłócimy...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-oczywiscie…nie neguje tego-powiedziala i go zmacala po tylku
Nie ma macanek haha - kocham Cie....- powiedział między besoskami i się wbił chujkoem w jej cipke powoli l, aby mogła czuć mm po mm
Zdziwila sie tymi slowami. To patrzyla mu na buzke jak tak powoli w nia wszedl i otworzyla buzke z podniety
Jak dobrze zareagowała to wycofał się, ale już się wbił na ostro i leciał na szybko, aby mogli zjesc
Trzymala go i jeczala
Jak się pocxula to jej raz czy dwa sapnął do ucha i zwinnymi paluszkami drażnił jej lechtaczke
To juz byla blisko orgazmu i w koncu doszli
To jeszcze grzał swojego chujka, skoro na głodzie jeszcze ja przeleciał haha - nie musisz dziękować- powiedział zacieszony
-ty tez-usmiechnela sie i jak troche sie ogarnela to zlazla ze stolu i podala im jedzonko -Pora w koncu zjesc
Zaśmiał sie- mało kto jada o tej porze. - usiadł sobie i zabrał się za kanapkę, skoro już taka na wypasie była.
-No ja tez nigdy tak nie jem, ale teta czuje przymus mega glodu-zabrala sie za knapke
- rano będzie lepiej....najważniejsze, że cie nie szarpie juz... zjemy i wracamy do lozka
-Tak…chociaz troche jeszcze mi dziwnie w glowie. Lekko sie kreci.
- początki bywają trudne... biorąc pod uwagę skutki uboczne na szczęście nie będziesz sięgała po więcej- powiedział z niewinna minka. - właściwie to przepraszam, że Ci to dałem..
-Sam juz byles po, wiec sie nie dziwie, ze dales. Wczesniej nie moglamsprobowac
- I nadal nie będziesz próbować, Maria... to była tylko jednorazowa akcja..
-W porzadku-powiedziala ale czula ze jak sie znowu nacpa to i jej da ha -nie kusi mnie na wiecej…ale nie ukrywam, ze bylo ciekawie
Dokończył żarcie i zerkał na nią - swoją drogą, nie za seksowna ta piżamka jak na obrażona małżonkę?
-Jedyna cala czarna i jedwabna bez koronek. Wiec chyba najmniej seksowna jak mam-usmiecjnela sie
Zasmial sie - no tak, gorzej jakby była czerwona..
-Poza tym chyba nigdy nie ubieralam sie w jakies szmaty jak sie klocilismy.
To juz nie wytrzymał i się głośno roześmiał- bo ich nie masz? Wracamy do lozka?
Napils sie jeszcze coli!! I wody! I mogla wracac -Tak, wscamy-wrocili do supialni i sie znowu rozebrala i mu pokazywala swoje slady na ciele,siniaki i jakies krwiaczki od gruzienis i szarpania-Po dzikim seksie.