Nie jesteś zalogowany na forum.
Hahaha no a o kim haha zlapal ja za rękę- myślisz, ze sex wystarczy, abym im wybaczył?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bardzo sie postaram…nie powstrzymuj sie od tej przyjemnosci…
Puścił jej rękę, skoro już i tak wpakowala się w jego spodnie haha - musze się bardzo powstrzymywać, żeby ich nie odjebac.
Dotykala go dalej i serii musiala sie stara by nie zajebal jej starcyh:(
-Przyjdz do sypialni za 5 minut…-puscila goni uciekla na gore. Dziecko pewnie niania zabrala ha
Pewnie tak, bo chuja nikt chodzić nie nauczył hahaha mikie skorzystał z tych 5 minut i napił się whiskacza, bo akurat kreski nie miał pod ręką, a żałował, że nie mógł się tak zrelaksować ehh
Nie mial w swoich schowku? Hahah
Maria sie przebrala
Jsszcze zalozyla szpileczki i siedziala na lozku czekajac na niego
No to poczekal i poszedł na górę.. zlukal ja z góry na dół- tak się chcesz bawić?
To jeszcze mu rzucila wibrator -I tak…na dwie dziurki…wybierzesz sobie gdzie bedzie teoj fiut…
Uniósł brewke - dlaczego nie na trzy?
-mozemy o tym porozmawiac…-powiedziala rozkladajac nozki. Siedziala i sobie wsadzila to wdzianko pomiedzy wargi i przejezdzala
- Nie będziemy rozmawiać....- powiedział podchodząc do niej - możesz staruszkom opowiadać jak cie posuwam butelkami i wibratorami skoro musisz... ale ze mną to po prostu robisz...
To wyciagnela nozke w szpilce i powstrzymala go by nie podchodzil bardzo blisko kladac mu ta noge jakos na udzie i dalej sie bawila wsziankiem pomiedzy wargami sromowymj
Tego się nie spodziewał - nie powiedziałem, że możesz się dotykać..
-Nie dotykam sie…material sie o mnie ociera…sprawia mi przyjemnosc…
- Nie prowokuj mnie, bo to się źle skończy dla twojej cipki..
Zagaczyla butem o jego krocze i przestala juz sie bawic przy wargach. Wstala do niego i sciagala mu koszule najpierw -Spokojnie…zaraz mnie poczujesz…
Jak zahaczyła o fiutka to już był zadowolony haha a potem wstała i czar prysł- uwielbiasz mnie prowokować...
-Tak myslisz?-usmiechnel sie i jak sciagnela mu gore to zaczela go lizac po klacie
Przyciągnął ją do siebie i ocierał się chujkiem o jej cipke w spodniach
Sama sie zaczela ocierac o te spodnie. Juz raz chyba tak doszla? Haha
Ale tetaz nie planowala tak. Jak go wylizala to zaczela rozpinac jego spodnie
- nareszcie... - powiedział jak się dobrała do spodni i scisnal ja za cycki, skoro tak lubila.
Usmiechnela sie i sciagnela szybko te spodnie i jak juz byl nago to wskoczyla na niego
Jezzuuùu!!!! Nie był gotowy!! Kolana mu się ugiely, ale potem już się wyprostował haha - chyba za mało siniaków masz..
-to od ciebie zalezy czy bede miala wiecej czy nie…
- przesuń te majtki...