Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie zapominaj, że domowy monitoring działa i mam pogląd kiedy i gdzie chcę....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Z tego co wiem to dobrze sie bawisz w klubie…wiec to niespodzianka, ze podgldasz mnie na monitoringu.
- Widzę, ze Domenico sprzedajny w dwie strony... - zaśmiał się - Jak Ci się podobały zdjęcia?
-Zdjecia z szuflady? Nie zrobily wrazenia. Ale nie martw sie, nie dotkne sie…
Ana sie wlurzyla i podeszla tam -Dobra, koniec tej rozmowh. Trzeba bylo nie wyjezdzac-rzekla by slyszsl i ich rozlsczyla -Pijemy?
Mikie już nie dzwonił, skoro Ana się wtrąciła. Przesłał tylko smska do Domenico, aby uważał na nie i dzieciaka.
-No pijemy…ale prosze nie wlaczac muzyki, ktora jest sentymentalna-rzekla i wrocila do nich i do wina. Wiec tak popijaly i plotkowaly i sie wstawily i bylo juz pozno
Domiś jak dokończył winko z nimi to już później się nie pchał do alkoholu i się kręcił po całym domku, żeby nie cierpieć, ze one się bawią a on co?! Jeszcze Simone go drażnił chwaląc się co i jak wyrywa.
Jak juz byly wstawione to jeszcze sobie troche potanczyly, a potem Ana musiala sie zbiersc bo jutro do pracy wiec ktos musial ja odwiezc, a Maria poszla do lozka. Walnela sie w ciuchsch na miejscu Miguela by czuc jego zapach
ochrona ją odwiozła, bo Domiś też się zbierał do spania skoro impreza się skończyła, niestety nie miał do kogo się tulić:(
Mogl jechac z Ana!
Maria chciala sie dotknac sle jednak byla za abrdzo zmeczona alkoholem, wirc zaraz juz spala przyklejona do jego podusi
nie chciał kusić losu i zginąć z rąk braciszka hahaha Spał sobie w najlepsze, ale wczesniej miał nadzieję, że MAryśka też zamiast siedzieć przy kiblu aaahha
Nie rzygala od wina tylko jak sie obudzila to ja glowka bolala -Musze wzisc tabletke…i die wykapac…-powiedziala do siebie i bardzo powoli zwlokla sie z lozka i poszla pod prysznic by szybciej dojsc do siebie, choc bylo to trudne. Jak juz to zrovila i wlozyla sukieneczke to poszla do kuchni po tsbletke
Domiś już w pełni sił był i nawet zabawiał dzieciaka jak niania ogarniała obiadek, bo ona wstawała z kurami, których nie mieli - Twoi stuknięci rodzice ledwo wytrzymują bez siebie, bedziesz miał strasznie okrutne dzieciństwo z nimi... wujek Ci pokaże dużo lepsze miejsca niż widoki nagich rodziców..
Maria wziela tabsa i cos przekasila. Pozniej znalazla Doma z dzieckiem -oh jak milo -rzekla z usmiechem -Ale nie bede ci slodzic bo mam pytanie . Sypiasz z ana i sophia?
Domenico miał zdziwko - A co to za pytanie, Maria?
-Chyba proste. Nie zerwales z Sophia? Ana wie ze robisz takie rzeczy? Co jak co, ale bym sie tego nie spodziewaa po tobie.
- Maria.. powoli, nie zerwałem z Sophią, bo nie jesteśmy parą... Nikomu się nie deklarowałem... Wiesz sama jak jest...
-Ale czy Ana wie, ze nie jest jedyna? Zastanow sie co robisz. Chyba widzisz ze sie zakochala?
- A czy Miguel pytał Cię czy pasuje Ci, że nie jesteś jedyna? - zapytał unosząc brewkę
-Nie wiem kiedy niby mial pytac, skoro podobno jestem jedyna, ale milo, ze cos wiesz…
Zaśmiał się - Przecież na początku poznałaś Natashę... słyszałem jak się Miguel zabawiał z nią przy tobie...
-O bozee…-walnela sie w glowe -To bylo na poczatku kiedy go nienawidzilam…szczerze juz o tym zapomnialam…teraz bym go za cos takiego zabila. W kazdym razie…masz sie przyznac Anie co robisz i ona zdecyduje nie ja. Ale jesli jej nie powiesz to ja jej powiem. To moja przyjsciolk od lat…
- A nie możesz udawać, ze o niczym nie wiesz?
-Wiem od paru dniu i nic jej nie mowilam. Nie bede wiecej udawac, Domenico. Przykro mi…a chcialam dla was dobrze-powiedziala i wziela malego na rece i ucalowala
- Załatwię to, nie przejmuj się...