Nie jesteś zalogowany na forum.
Tylko po co się stroiła, skoro nie wiedziała czy Mikie wróci? Domenico zastanawiał się którą dupkę woli jak już Maryśka mu nagadała!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Stroila sie dla siebie!!! Zeby pochodzic po chscie jak pani domu skoro jego nie bylo! A nie pomiataczka ha
ahahahha chyba, że tak haha Szkoda, że przy Mikiem się tak nie stroiła!
Nie miala kiedy ha poszla sie przejsc po domu by ochrona mogla sobie popatrzec hahaha a pozniej wrocila i walnela sie na lozku. Napisala do Miguela: „wracasz dzis?”
życzliwi donieśli Domisiowi, że pańcia wychodzi, więc się za nią rozglądał, a potem zajrzał do sypialni bez pukania - Wychodzimy?
A podskoczyla i wstala -Kurwa Domenico! Myslalam, ze to Miguel…nic nie odpisuje…gdzie wychodzimy?
- Widocznie jest zajęty.... więcej cierpliwości... Nie wiem gdzie, chłopaki mówili, że się wystroiłaś, więc mam być gotowy do wyjścia...- i ofc, że ją zlukał z góry na dół
To jak ją lukal to jeszcze sie obrocila -Juz plotkuja? Wygladam jak donna Toricelli?
- O to powinnaś zapytać Miguela... wiesz, że ma specyficzny gust i zwyczaje... Nawet jego terapeuta nie wybił mu tego z głowy.. nie wiem po co takim ludziom się płaci...
-Czego mu nie wybil? Odkad ze mna jest to nie chodzi do zadnego terapeuty…
- Oh skarbie... to, że o nich nie wiesz nie znaczy, że ich nie ma... Nawet zdradzę Ci sekret... miałaś okazję poznać tego świrusologa... Musiał się upewnić, że twoje porwanie nie sprawia Ci krzywdy...
-Coo? Powoli…kto to byl?-zapytala bo zglupiala
- Nie mogę zdradzić tożsamości... Spokojnie nie rozmawialiście... Obserwował Was tylko
-Po porwaniu dalam sobie rade, bo najeazniejsze bylo dla mnie to, ze moje dziecko przezylo…-patrzyla na Domenico -Jak teraz Miguel wyjezdzal go klocili sie z Simone… Miguel cos wspominal ci o tym, ze stracilismy drugie dziecko? Czy przezywa to jakos bardziej niz to widac?
Uśmiechnął się - Chodziło o twoją przeprowadzkę tutaj, skarbie... Nie to co się później wydarzyło... A co do aktualnej sytuacji... Odpowiadałem za znalezienie ludzi, którzy byli odpowiedzialni za to co się stało... Miguel się nimi zajął...- uznał, ze więcej nie musiała wiedzieć
-Nie watpie, ze sie zajal…juz go na tyle znam…-usiadla sobie -Wiec porwal mnie i zgwalcil a pozniej wynajal terapeute? To jest batdziej chore teraz.
zaśmiał się - Właściwie to terapie ma od 5 lat, po wybudzeniu się ze śpiączki... w między czasie zrealizował to co mówiłaś... i jeszcze mamy happy end...
-Kiedys cos wspominal o terapii…ale tak tylko jednym zdaniem i koniec, wiec o tym zapomnialam.
- I na pewno więcej się chwalić nie zamierza... to wychodzimy czy tylko sprawdzałaś jak leży ta sukienka?
Zasmiala sie -Nigdzie juz nie wychodze. Zjem kolacje i sie klade… Miguel chyba juz nie wroci…
- Chyba wytrzymasz jeszcze jedną noc - powiedział śmiejąc się - jak się dowie, że usychałaś z tęsknoty dwa dni to Ci żyć nie da
-Nie usycham i nic mu nie mow-szturchnela go -Zjesz tez?-zapytala go i szla do kuchni
- Nie... jak sie zmieni ochrona i będziesz grzecznie spała to wyjdę w miasto...
-Pewnie. Jak znikne w sypialni po kolacji to mozesz spadac. Obiecuje, ze juz z niej nie wyjde.
- Chyba nie chcę wiedzieć co tam będziesz robiła...sama - powiedział rozbawiony. - Może powinnaś skorzystać z czerwonej sypialni?