Nie jesteś zalogowany na forum.
-Mam sie sama tam zwiazac? Byc tam samemu to bez sensu…
- Ohh miałem na myśli, że tam masz cały zestaw zabawek... tutaj pewnie jest tylko skromna kolekcja...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Uznala, ze sobie tam pojdzie po kolacji, ale nie bedzie nic mowic. Podkusil ja ha
-Nie jestem uzalezniona od sexu, by dwa dni niewytrzymac-zasmiala sie i wlazla do kuchni i zaczela robic sobie kolacxjke
Domenico wiedział lepiej, że jest uzależniona od sexu i chujka Miguelowego. Zadzwonił do Sophii i się umówił na randkę, skoro miał wychodne z racji grzecznej Maryśki.
Jak to dziwnie brzmialo nawet -Grzeczna Maryska hahahah
Maria zjadla sobie kolacje i poszla zajrzec do czcerwonego pokoju, bo dawno tam nie byla. A teraz byla sama i mogla wszystko ha wiec w skupieniu, powoli chodzila i ogladala wszystko i dotykala paluszkami. Oczywiscie, ze Myslala o Miguelu i przypominala sobie co tu robil z nia
Świetnie się z nią bawił! ona też, chociaż moze najpierw troszku mniej, ale jednak miała dobrze hahaha Domenico dostał cynka gdzie poszła i już był z siebie dumny, że ją podkusił i poszła się bawić. Sam się szykował do wyjścia i tak! założył ten nowy garniturek
Dotykala pejczykow i wibratorow. Wybrala sobie jede wibrator i jeden pejczyk i rzucila to na lozko. Pozniej nalala sobie whisky i sie napila wspominajac takie cos
I sie podniecila bardzo
No i cudowny Mikie w końcu wrócił do domku. Domis zdradził mu gdzie jest Maryśka i sam się zmył. Simonek poszedł odpocząc po podróży, a Mikie ciekaw co maryska wymyśli usiadł w salonie z whiskaczem i włączył pogląd na czerwoną sypialnie i ja obserwował, chociaż nie wiedział co ona ma w głowie:(
Napila sie jeszcze, bo uznal, ze on juz nie wroci dzisiaj. A pozniej sciagnela ta kiecke i polozyla sie na lozku. Wziela pejczyk i tymi skrawkami skorzy sobie przejezdzala po ciele nakrecajac sie, po cipce tez, a pozniej uruchomila wibrator i przylozyla sobie do cipki
Miguel byl zaskoczony, bo nie sadził, że to zrobi!! Juz miał do niej iść, ale uznał, że zobaczy czy dojdzie bez niego co do tej pory się jej nie zdarzyło I z przyjemnością jej to wypominał.
No przypominala sobie mega sex z nim i posuwala sie tym wibratorem i sie wila na lozku
- A podobno to mnie brakuje cierpliwości...- powiedział do siebie i dalej oglądał, ale juz w główce mu się plan tworzył jak ja przywitać za to co robiła.
Nie raz doszla bez niego pod prysznicem czy cos! Teraz skoro nie odzywal sie do niej i nie odpisywal to juz niemogla czekac. Dlatego sie poczula tym posuwankiem i doszla i sobie jeknela glosniej
o tym nie wiedział i nie chciał wiedzieć haahah Jak doszła to zerwał się z kanapy i poszedł zamknąć się w swoim biurze. Zamierzał ją obudzić w nocy jak nie będzie wiedziala co się dzieje dookoła, ale dzisiaj bez srodków znieczulajacych, aby była wszystkiego świadoma
A ona byla zadowolona po orgazmie chociaz nie jakos szczegolnie bo to jednak nie bylo to samo bez jego ciala ha wstala. Ubrala sie i nalala sobie jeszvze whisky. Jak dopila to sie pozbierala stantad i poszla so sypialni. Rozebrala sie i wlazla do lozka. Zerknela na tel ale zero wiadomosci ani polaczen i byla wkurzona i smutna:( po jakims czasie zasnela
Mikie odczekał z godzinkę albo nawet dwie i poszedł do sypialni. Usiadł sobie na kanapie przy łóżku i ją obserwował jak spi jak mu się ślepka przyzwyczaiły do ciemności
Spala, ale chciala sie przewrocic, wiec sie troche rozbudzila i przyuwazyla postac wiec sie zlekla i otworzyla oczy
Jak się wierciła to do niej przemówił po włosku - Nie wytrzymałaś dwóch dni...
-Kochanie, jestes…-ucieszyla sie i przysunela buzke
-Nie wytrzymalam?
raczej cała się musiała ruszyć hahahha zlapał ją za ryjek - Już zapomniałaś o orgazmie, który miałaś?
Mowila mu przy usteczkach -Ogladales mnie? Podobalo ci sie? Nie wrociles i nie odpisuwales…
to tak lukał na nią i złapal ją za ryjek - To nie usprawiedliwiło Cię do zabawy w pojedynkę.... - jak była naga to ją zmacał po cipce - Zabroniłem Ci dotykania się!
-Wiem…a potem zmusiles mnie do trgo nie odpisujac-powiedziala i juz ja naszla podnieta -Chciales byc wtedy we mnie, zamiast tego wibratora…
dalej ją trzymał za ryjek i podniósł się z kanapy - Teraz cię zmuszę do tego, abyś mi wynagrodziła swój bunt..
To jak ja trzymal za ryj to musiala sie podniesc z nim ha
-A przez ten caly cas bylam taka grzeczna…a ty? Byles grzeczny?