Nie jesteś zalogowany na forum.
- Zawsze jestem grzeczny, powinnaś już to doskonale wiedzieć...- uniósł brewkę.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie -Bardzo mnie to cieszy…ladnie pachniesz…-zmacala go po kroczu
- Dlatego jeszzcze mnie nie rozebrałaś?
-Niecierpliwy…-usmiechnela sie i zabrala sie za sciaganie gory najpierw!
- Nie tak jak Ty... dół Maria, dół..
Najpierw polizala go po klcie jak gore sciagnela i zabrala sie za dol juz bardzo szybko. I zlapala go za kutaska
- Tak ci się marzy moj kutas?
-o nim myslalam pieprzac sie wibratorem…i o tym jak mnie tak piwprzyles nie raz-powiedziala i scisnela kutasa raczka i zaczela go naciagac
Złapał ją za rękę i wykręcił! - więc nie spodoba ci się, że nie bedziesz go dotykać...
Jeknela -Zabolalo…
Uśmiechnął się - więc bądź grzeczna gdy zostajesz sama...- pchnął ją na łóżko
-Wiec odpisuj mi…-powiedziala patrzac na niego jak juz lezala i mu pokzala swoja mokra cipeczke rozkladajac nozki
- Będę robił co chcę! - przypomniał jej kto jest panem i władcą i zrealizował jej wspomnienie bleeee napluł na jej cipkę i polizał ją tam
-Rob co chcesz…-wymruczala podniecona po tym co zrobil i zerkal n niego w tej ciemnosci
- Wiem...- odpowiedział i zassał jej łechtaczkę, bo wiedział, że tęskniła za lizankami
No tesknila! Juz zaczela sie krecic z podniecenia i mruczec seksownie. Zlapala go tez za wloski
miał ich małoooo!!! Złapał ją za te rece i poprowadził do cipki, skoro miała niespokojne rączki i znó polizął jej cipke
To dotkbela sie po lechtaczce skoro mu malo bylo patrzenia na nia jak sie dotyka
Lepsze to niż jego wlosy haha jak sama sie obmacywala to ja jeszcze zdzielil rasia w cipke i jeziorkiem zanurkował w środku
Znowu wrocila do jego wloskow i mocniej go przycisnela do cipki w rozkoszy
no to już się nie rzucał i pozwolił się jej nacieszyć swoimi włosamii językiem się rozpychał w jej cipce skoro jeszcze go dociskała!
-Bosko…-wyjeczala i dalej go trzymala i chciala by mu jezyk urosl hahha
nie bylo opcji takiej hahaha ale w końcu ją złapał za rączki i się wycofał i w końcu sobie ulżył! i chujkiem się wbił do oporu
To go mocno za te raczki trzymala i oplotla go nozkami -O tak…o tym coagle myslales jak ciebie nie bylo…
nie chciał jej wyprowadzać z błędu, bo musiał sporo myśleć o pracy, a w przerwach tylko o jej cipce, ale nie musiałą znać prawdy! pocałował ją z jęzorem, bo ona nie miała oporów po oralu, tak jak Mikie haha