Nie jesteś zalogowany na forum.
- Żaden, dzisiaj nigdzie mi się nie śpieszy...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wziela rogalika i sie zajadala -Wiec moze pomyslimy o jakims wypadzie z domu…
- Możemy się wybrać.. Musiałaś przeczekać kilka dni, więc dzień poza domem w nagrodę Ci się należy...
-Nic sie nie stalo…rozumiem, ze musiales jechac…tylko najgorsze, ze nie powiedziales mi tylko uciekles w nocy.
- Właściwie to już powoli świtało... - powiedział rozbawiony - Gdybyś wiedziała to byś pół dnia przeżywała jeszcze
-Widziales mnie na balkonie?
Zdziwił się - Na balkonie? Bawiłaś się w Julię bez Romea?
-Moj Domeo byl zajety kolega mowiacym o posuwaniu wloszek. I udlao mu sie chociaz?
- Nie musiał długo ich namawiać...- powiedział unosząc brewkę - Ale nie wnikałem kto śpi w jego łóżku
-Moglbys zadzwonic by Simone tu przyszedl?-zapytala Miguela a sama napisala do Domenico by przyszedl
- Chcesz sobie z nim poplotkować o Włoszkach? - zapytał zaskoczony, że chce rozmawiać z Simonkiem
-Chce tylko mu cos oznajmic.
- niby co?? - zapytał ale zadzwonił do Simonka, aby podszedł do kuchni
-Dowiesz sie jak przyjdzie-podniosla brwi
No i zjawił się SImonek i Domiś, mikie miał drugie zdziwko - Simone miał przyjść, o tobie nic nie mówiłem.. - powiedział zerkając na braciszka.
-Witam panow-powiedziala z usmiechem -Jak sie Simone bawiles z wloskimi dziwkami?
Simonek się zdziwił - Oh od razu dziwkami... Niektóre kobiety nie są w stanie mi się obejść...
Mikie się zaśmiał
- Maria jest bardziej zazdrosna o Ciebie niż o mnie... Chyba muszę się nad tym zastanowić jakiego Romeo szuka..
-Mylisz sie, kochanie-usmiechnela sie do Miguela i spojrzala powaznie na Simona -Urzedujesz w tym domu, a tu jest male dziecko. Twoje ekscesy to teoja sprawa, poki nie bzykasz dziwek i niewiadomo kogo jeszcze na raz. Powinienes zroboc test na hiv. Nie chce problemow-podniosla brwi
Domenico z trudem się hamował, Miguel z simone mieli zdziwko. Mikie się skrzywił
- Maria... co to za rozmowa? Może ja i Domenico, któy posuwa twoją przyjaciółkę, oh więc i ona również powinna zrobić test? Daj spokój, ta rozmowa jest śmieszna..
-Nikt w tym otoczeniu nie posuwa dziwek. Chcialam to zaznaczyc, zeby pozniej nie bylo. Dziekuje-powiedziala zadowolona i podsunela im talerz z rogalikami -Rogala?
Simone poczuł się urażony! - Wariatka..- i poszedł, a Domenico za nim ponabijać się.
- Oh dobrze, że ode mnie nie żądałaś testów...
-Chcialam ich troche rozruszac, bo sie pewnie nudza-zasmiala sie Maria
- Oh zapewne Simone się rozruszał... Nie powinno Cię interesować co robią po godzinach pracy..to było niegrzeczne...
-Chyba sie usmiechasz, wiec musisz przyznac, ze bylo to troche smieszne.
- Głupie! a nie zabawne - roześmiał się - Simone nie da Ci żyć... odegra się, więc bądź gotowa...