Nie jesteś zalogowany na forum.
-umowilismy sie wczoraj z Domenico, ze powiem dzis o tym tescie na hiv Simonowi-zasmiala sie -Spwdzilam dwa dni z Domenico. Troche nam sie nudzilo.
- Następnym razem w takim razie znajdę Wam zajęcie, abyście się nie nudzili gdy mnie nie będzie
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-troche tylko. Mielismy mala impreze, bylismy na zakupach. Nie bylo tak zle. Aaa kupilam ci biale majteczki.
- Oh a nie szybki test na hiv? to nowość... - zaśmiał się. - O imprezce coś słyszałem... Nie mieszaj Domenico w głowie... wpychanie go do Any niewiele ci da, Maria...
-Nie wpycham go w nic…ma wybor. Wybierze albo Sophie albo Ane.
- zawsze może wybrać trzecią... - uniósł brewkę - to dokąd chcesz się wybrać? Hawana?
-Hawana?-zaskoczyla sie -Tak!-zacieszyla sie i pocalowala go -Myslalam o jakims cenote w poblizu. Nie spodziewalam sie takiego wyjazdu.
- Przecież to jakaś godzina lotu stąd... Sami czy zabieramy Alessio? - zapytał i wpierdolił sobie rogalika, skoro chłopcy nie chcieli
-Sami…-powiedziala od razu bo nie chciala sie na tak krotkim wyjezdzie zajmowac dzieckiem hahah
nigdy nie chciała aahahha to był Mikiego problem haha - To śmigaj się przebrać na wyjazd.. przygotuję samolot
No zabrali go kiedys gdzies ha no coz. Bez tego dziecka byloby proscieeej!
Poleciala wiec sie przebrac, zabrac jakis stroj w razie czego, okulary itp
ahaahhahahaha nie ja je dodałam hahahhaha
Mikie poszedł! do domisia i simonka, aby już żarciki się skończyły - Skoro domenico się ostatnio nudził i miał czas na głupie zabawy to dzisiaj lecicie obaj z nami... Nie będziecie się nudzić... niech samolot będzie gotowy za godzinę, lecimy do Hawany... uprzedźcie naszych ludzi, że to turystyczna wizyta, nie czas na biznesy..
Mary sie ubrala tak, bez turbana. Byla gotowa, wiec jak wyszla z sypialni to krzyknela-Jestem gotoooowaaa!!!-bo nie bedzie go szukac po calym domu
- jakoś tego mi nie brakowało... - rzekł i poszedł za jej darciem ryja - Nie musisz krzyczeć...
-Bedziemy palic jubanskie cygara?-podniosla brwi i wziela go za reke bo zapomniala o tekscie 16 lat
jakim tekście? hahaha
- Przecież nie potrafisz palić.... - powiedział patrząc na nią
Ze nie maja 16 lat by sie trzymac za rece!
-Cygarem nie trzeba sie zaciagac. A possac umiem-zacieszyla sie
aaa hahahah
- wiec skup się na ssaniu mojego fiuta - powiedział zacieszony - i byciu miłą dla ochrony... bez żadnych głupich żartów, Maria...
-Juz nie zamierzam. Daje im spokoj-zasmiala sie i podreptali do samochodu, a pozniej na lotnisko
Hahaha zawsze mówił prawdę ahaha
Wrócili grzecznie do domku - to gdzie tym razem ci się marzy?
-Kochanie…spokojnie-zasmiala sie -troche odpoczynku…
Roześmiał sie - odpoczywalas cala drogę z lotniska...mało ci?
Zasmiala sie -Kochanie…niech twoj kutas troche odpocznie
Przewrócił oczkami! - To co chcesz robić? Oglądać tv?
-Mozemy robic wiele rzeczy razem, nie tylko uprawisc seks…