Nie jesteś zalogowany na forum.
- Ale ty nie chciałaś odpoczywać, więc teraz też nie powinnaś sie dłużej ociagać...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zsunela mu spodnie i gacie -Usiadz na krzesle…
Zerknął na krzesło, a potem na nią. Uznał, że nie jest świadoma jak jej będzie ciężko, ale usiadł i czekał na jej kolejny ruch
Bylo dosc szerokie ha
Sciagnela z siebie ciuszki i usiadla na nim tylem i tak mu raczke na cycka polozyla
drugą ręką złapał ją za drugiego cycka i oba cycki tarmosił i ugniatał, skoro chciała od tyłu się bzykać
-Teraz lepiej?-zapytala go i sie na razie wolno posuwal w tej pozycji
zaśmiał się i pocałował ją w plecy - Sama powinnaś wiedzieć..
-mi jest o niebo lepiej na twoim fiucie-rzekla zadowolona i zaczela sie juz mocniej nabijac ale caly czas pracowala nozkami wiec bylo jej ciezko ha
mały trening jej nie zaszkodzi! ahahah
uszczypnął ją w sutasy - Zawsze na nim jest ci najlepiej
I wstala za te szypanie. Oblukala go calego jak zboczeniec hahaha i wlazla na niego przodem od razu sie nabijajc mocno
- Nie spodobało Ci się, że nie mozesz na mnie patrzeć? - zapytał jak zmieniła pozycję
-Za dobrze mnie znasz…-wsunela mu pluszek do buzi a pozniej pocalowala go zachlannie z jezorem
to dorzucił swój i penetrował jej głęboki gardło hahah ale za to, ze się odwróciła to już nie obmacywał jej cycków tylko po dupie ją macał
To sie jeszcze lepiej na nim posuwala jak ja sciskal. Calowala go i lizala na zmiane.
No i w końcu mu się doszło jak go tak ujeżdżała i się szczęśliwie spuścił w jej cipkę, skoro w samolocie odpuścił sobie
I ona tez doszla i jeszcze siedziala na nim. Usmiechnela sie -Juz chyba nie trzeba mi wina. To bylo lepsze.
roześmiał się - I będziesz spokojnie spała?
-Bardzo spokojnie -zasmiala sie -Grzecznie przy tobie.
- To się jeszcze okaże... ubieraj się i idziemy do łóżka
To sie jeszcze poruszala na nim bezvzelnie, a potem zeszla z niego i wlozyla kiecke
Zmierzył ją - Chyba bardzo nie chcesz jeszcze isć spać...
Zasmiala sie i poszla przodem. I to szybciej by mogl za nia pogonic
Nie spieszył się, bo i po co skoro miała czekać w łóżku hahaha Spokojnie sobie wracał z piwniczki
Rozwbrala sie i wlazla do lozka. Zamierzala sie wykapac rano
Mikie w końcu zjawił się w sypialni. - O proszę.... i już w łóżku...