Nie jesteś zalogowany na forum.
stuknnięta była hahahahha Mikie rano się obudził i ofc, że poczuł, że nie ma gaci!! Podniósł się i poszedł pod prysznic i jakoś go tak nasżło to się po chujku obmacywał
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria sie obudzila i przeciagnela. Zdziwila sie, ze juz go nie ma i nie widziala jego minu bez gaci. Jak uslyszala ze sie kapie to wstala i tez polazla do lazienki
to mogła podziwiać jak świetnie sobie Mikie radził z chujkiem bez jej pomocy haa
Oblizala sie i wlazla pod prysznic do niego od tylu i pocalowala go w plecy -Dlaczego sam to robisz?
Odwrócił się do niej i ją docisnął do ściany i trzymał za łapencje, aby go nie dotykała! - Jeszcze pytasz?!
-To, ze spalam ci nigdy nie przeszkadza-odparla i juz byla mokra
- Chyba cierpisz na bezsenność... - przypomniał jej i już się dłużej nie zastanawiał i wbił się chujkiem w jej cipkę, żeby na szybie nie skończyła jego spermioszka haha
Jeknela i jedna nozke zarzucila na jego biodro -Moze sam to zrobieles…
- Na pewno nie... akurat takie rzeczy doskonale pamiętam...
-Zaluje, ze nie pamietasz, ze w nocy lizalam twojego penisa..
- Trzeba było dokończyć to bym zapamiętał... - powiedział unosząc brewkę i coraz szybciej się rozpychał chujkiem
Juz nic nie mowila tylko pcozuwala sie w pieprzenie pod prysznicem i sie in doszlo
To dopiero wtedy ja puścił i się odsunął - za karę robisz śniadanie - powiedział rozbawiony
-Ze obudziles sie bez majtek? Nic ci nie rpzeszkadzalo-zasmiala sie -Zrobie snidanie. A na co masz ochote ?
- Zaskocz mnie, skoro w nocy tak Ci się spieszyło do tego...
-I udalo mi sie ciebie zaskoczyc…
Złapał ją za ryjek - Nie lubię niespodzianek, Maria...
-Ale ja lubie…i bardzo podobalo mi sie rozbieranie ciebie jak spales-podniosla brwi
- Kiedyś się przejedziesz na tych niespodziankach...- puscił ją i wylazł spod prysznica.
-Wiec sniadanie nie bedzie niespodzianka. Bedzie to jajecznica na boczku-powiedziala i tez wyszla
jak poszła zaśmiał się i ogarniał się do wyjścia, żeby już go nie rozbierała jak i gdzie chciała
Ubrala sie w kiecke i poszla na dol do kuchni robic sniadanie
Mikie w końcu skontaktował się z Jamesem odnośnie wypadku w Hawanie, a potem wydał polecenia swoim ludkom i zszedł w końcu na śniadanko - i jak Ci idzie?
Wiec podsla mu i sobie
-Skonczone. Smacznego -usmiechnela sie i cmoknela go w czolko
Spojrzał na nią - Źle się czujesz?