Nie jesteś zalogowany na forum.
-To moze masz na cos ochote? Moze chcesz cos zjesc? Przygotuje cos…
- a nie mieliśmy leżeć? Czasem się zastanawiam czy mie masz ADHD...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -Ok, ok. Leze…powiedz tylko czy ten ktory cie zaatakowal to uciekl czy tez dostal? Moga sprobowac jeszcze raz…
- miał więcej szczęścia i zbiegł... nasi ludzie juz go szukają...szkoda tylko, że musieliśmy też posprzątać po nich..
-Wiec zgineli ludzie?
Hahaha zgasiła go, wiec zmienił temat haha a jak mały? Nie sprawiał problemów?
No to dla niej odpowiedz byla oczywista ha -Nie. Dobrze sie bawilismy na ogrodzie. Poplywal nawet z Domenico w basenie.
- ahh wiec place mu za spędzanie czasu w basenie... ciekawe....
-Pilnowal nas. Zawsze jest czujny…jest najlepszym ochroniarzem na swiecie. Nie mam do niego zastrzezen. Tylko zarobi za to, ze chcial mnie wyniesc.
- Za to akurat należy mu się premia...
Zasmiala sie -Zrobisz jak uwazasz. To twoj pracownik. Jednak tez jestem za premia dla niego.
Uniósł brewke - aż tak dobrze ci się z nim pracuje?
-Tak. Jemu ufam i traktuje go jak brata. Mysle, ze jest to najbardziej lojalny czlowiek w twoim gronie-usmiechnela sie
Zaśmiał się - Za mało pracujesz z Mario, żeby tak oceniać...
-Moze…za to wiem jaki jest Simone. Moze jest dobry, ale gdyby mogl to by mnie wydal Massimo na pozarcie.
- masz do nich uprzedzenia, dlatego ciężko ci osadzić jacy są..
-Uprzedzenia sie nie biora znikad. Domenico byl dla mnie dobry i wyrozumialy od pierwszego naszego spotkania. Ale ogolnie reszta tez moze byc. I Mario i Simone…nie przeszkadza mi nikt poza Massimo i Santiago.
- do Massimo tez się kiedyś przekonasz.... tylko musi ci przejść po ostatnich wydarzeniach..
-Nie. Nigdy mu tego nie wybacze, ze mnie uderzyl.
Uznał, że ma szczęście, że nie był pierwszy, ale głośno tego nie powiedział hahaha - no dobrze, skoro tak uważasz...- zamknął ślepka.
Jak zamknal oczka to wrocila do macania, miziania jego klaty. Chciala by sie zdrzemnal.
Długo nie musiała się męczyć, bo po swoim znieczuleni odleciał nawet nie wiedział w krainę snów.
To go jeszcze cmoknela w klate, a pozniej w usteczka. Polezala chwile przy nim, a potem sie zebrala znalezc Domenico
Ładnie, a on jej nie zostawiał hahah domenico siedzial z simonkiem w ogródku i plotkowali a jakże by inaczej
To ich znalazla -Co sie tam wydarzylo? -od razu zaczela