Nie jesteś zalogowany na forum.
-Chce zeby mial co zjesc jak sie obudzi-powiedziala i jeszcze robila takie burgerki dla meza
Jebnac ci?!!!!
- uważaj... morfina to ciezki kaliber.... będzie się męczył jak po kokainie.. jeszcze jak to zmieszał z whisky i kto wie z czym jeszcze..... po takim koktajlu nic dziwnego, że go zmiotło do łóżka..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Niepotrzebnie pil…ale na pewno go to boli. Udaje, ze to drasniecie, ale nie bylo by takiej akcji o drasniecie. Mogl kurwa umrzec…
- Ale tak się nie stało i to najważniejsze, Maria... takie mamy życie, ryzyko jest wpisane w DNA
Odetchnela sobie glebiej -Wiem, co nie znaczy, ze sie nie przejmuje. Jak on by umarl to mnie by juz dawno zabil Massimo-rzekla bo sie uwziela na niego hahah
- Spokojnie... jest nieszczęśliwy, bo musiałby Cię chronić... - zaśmiał się - Więc wierz mi, życzy Miguelowi jak najdłuższego życia...
-Jego ochrony ani towarzystwa nigdy nie bede chciala-odparla i lukala na niego -Jesz deser. Jest przepyszny.
- Maria masz ochrone Massimo odkąd wyszłaś za Miguela czy chcesz czy nie... - no i zabrał się za żarcie..
Maria czekala na Miguela z zarciem. Mial nadzieje, ze zaraz wstanie -Chyba zaniose to do sypialni.
- No tak, księciunia obudzisz pocałunkiem - powiedział śmiejac się.
Zasmiala sie -Ksiecia mroku chyba. -nalozyla im te burgery na tace i deserki. Rowniez wode, a co!
-To juz sie zrelaksuj braciszku-powiedziala i poszla do Miguela do sypialnj
Mikie akurat się obudził chwilę wcześniej, więc nie musiała go budzić. Mało, że nóżka go bolała to jeszcz ełeb go napierdalał po tych wszystkich mieszankach
-O wstales juz-powiedziala na wejsciu -To dobrze, bo naszykowalam jedzonko-usiadla przy nim z taca -Czy chcesz cos rpzeciwbolowego?
- Nie, bo będzie jeszcze gorzej... Jeść też nie chcę... Muszę porozmawiać z Domenico, jest w domu?
-tak…-powiedziala smutna, ze olal jej wysilek:( -Zawolc go?
- Za chwilę... Najpierw dopilnuję, abyś zjadła... nie zapomniałem o poranku
-A co takiego bylo o poranku?
to az się zawiesił i musiał sobie przypomnieć, ale uznał, że mu się nie sniło - Maria....może jednak lekarz powinien Cię zobaczyć? Za młoda jesteś na Alzheimera...
-O boze…-pokrecil glowa -Zapomnialam przez to wszystko. Nic sie nie stalo. raz mi sie zakrecilo w glowie…ale spoko, nie pogardze takim dobrym jedzeniem…troche sie narobilam-musiala to powiedziec! Skoro olal je prace!
Uniósł brewkę - Sama to zrobiłaś? Chyba w takim razie częsciej będę urządzał drzemki...
-Sama wszystko zrobilam…dla ciebie…-patrzyla na niego slodziutko
- To co jest w deserze poza batonikiem? - zapytał sprawdzając ją haa
-Smietana kremowka, mascarpone, troche nutelli, herbatniki, mielone orzechy laskowe,cukier puder…zadowolony? Przewin sobie na kamerce i zobacz, ze sama to robilam.
Zaśmiał się - Po co kamera w kuchni? Mam zaufanie do niani, nie biorę pod uwagę, że nas truje...
-Ale musisz wszystko wiedziec zawsze…gdzie jestem i co robie…