Nie jesteś zalogowany na forum.
- Jak chodzę też tak jest, więc mam leżeć?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Troche na pewno powinienes lezec…
- W nocy będę leżal...- powiedział zerkając na nia
-No juz jest wieczor…-przysunela sie do jego usteczek -Co mam zrobic?
- A co byś chciała robić? Idziemy spać..
-Pojde sie wykapac…jak masz jeszcze na cos ochote to powiedz, przyniose.
- butelka whisky by się przydała... - powiedział zacieszony
-Moge ci przyniesc whisky -powiedziala bo jak chcial to co bedzie go odwodzic ha wszystko byle go mniej bolalo:D i poszla najpierw po whisky dla neigo
jak poszła to uwolnił swojego chujka i się po nim macał, skoro zaczęła, a dokończyć nie było komu:(
Wziela butelke whisky i szklanke i wrocila a tam takie cos!! -Teraz cie nie boli!?-wkurzyla sie
Jak się uniosła to aż się przestał dotykać - Słucham? Przecież to Ty się odsunęłaś..
Postawila whisky ze szklanka na jego szafce nocnej -Bo cie bolalo…fak, Miguel…-pokrecila glowa i niemogla pozwolic by sam skonczyl. Sciagnela kiecke by siedziec tylko w gaciach i wlazla na lozko i znowu wziela mu do buzi
JUż mu było lepiej. - Wiedziałem, że się zrozumiemy.. - powiedział rozbawiony. - Niepotrzebnie się odsuwałaś za pierwszym razem...majtki też możesz zdjąć...
-Jak sobie zyczysz…-sciagnela je -Usta tez masz spawne…-powiedziala i ona sie gora ustawila nad nim. Cipka nad ustami i wziela jego kutasa i obciagala
Tego się nie spodziewał hahaha ale jak już nie dala mu wyboru! To polizał ja pp cipce I od razu wpakowal w nią 2 paluchy, aby sprawdzić czy już jest taka mokra i chętna
Byla hahaha -Posuwaj ja jezykiem-powiedziala i obciagala mu szybko by doszedl
Zassał jej lechtaczke, skoro chciała mu rozkazywać!
To tez jej sie podobalo, ale chciala co innego po tym jak zobaczyla jakie mial oczy! I sie skapnela ze wzial koke!
przecież na chuja patrzyła nie w oczy hahahah Polizał znowu jej cipkę i już wycofał paluchy i językiem się tam wpakował
Wczesniej zauwazyla ha juz znala jego wzrok, glos i wszystko po tym narksie
No i starala sie pryz tej minetce choc trudno byl i wziela mu kutasa z jajami do buzi
No to nie musiała się długo starać, bo zaraz po tym mu się doszło i się spuścił w jej cipkę nie przerywając sobie zabaw jezykiem w jej cipce
Spuscil w jej cipke hahahs w jej usta!
Maria wiec potrzymala jego go w ustsch i spila to co wycieklo. A potem uwilbila swoje usta ale ejszcze chwile posiedzials tak by ona mogla dojsc
hahah sorry hahaha wiadomo, że w usta haha a dalej to sama nie rozumiem aahaha ale się poczuwał, aby mogła dojść i być zadowolona, że jej postrzelony mąż ją rozpieszczał do orgazmu
I doszla w koncu! To jeknela glosniej, anpozniej zlazla z niego. Usiadls obok golutka -Brales kokaine.
No i znowu go zaskoczyła hhahha - Dopiero doszliśmy, a ty już coś sobie wmawiasz, Maria?