Nie jesteś zalogowany na forum.
Zerknął na nia - to akurat nic nie zmienia...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Czyli moge dalej polykac twoja sperme i wylizywac go calego…
- Przecież Ci tego nie zabraniam, Maria
-A teraz dobrze go wylizalam?-caly czas go podpuszczala
- A jakie są kryteria do oceny? - zapytał unosząc brewkę
-Chyba skala od 1 do 10-zasmiala sie
Zaśmiał się- to dam ci mocne 5....
-Rozumiem, ze to metoda na powtorke z rozrywki. Jestes cwany…
- Nie wiem czy wtedy zostanie 5 czy nie będzie mniej..
Zasmiala sie -Wiesz jak podbudowac swoja kobiete.
- Nie muszę tego robić....- uniósł brewke.
-Wiec uwazasz, ze jestem juz bardzo podbudowana?
Zaśmiał się - Dokładnie... nie ożeniłem się z szarą myszką, której na każdym kroku trzeba tłumaczyć jaka jest dobra..
Usmiechnela sie -Odpoczywaj…ja ide sie wykapac-zasmiala sie do siebie i poszla do lazienki skoro nie uraczyl ja niczym
mógł ją zdzielić w łeb, ale sobie darował hahah Whiskacza też już nie otworzył, zmęczony był, wiec mu się usnęło zaraz po tym jak został samiutki
A nie, sorry. Uraczyl ja ocena 5/10! Poszuka sobie lepsego meza
Wykapala sie, wlozyla koszule nocna i wrocila do niego. Okryla go jak spala. Wlazla do lozka i tez zaraz zasnela
Jak spala to jak mogła okrywac haha mikie spal grzecznie cala noc. Obudził soe eopiwro o świcie, 2 razy wolniej niż zwykle ubrał się i nie budząc jej zszedł na dół popracować z domisiem i simonkiem bez obaw, że ona podsłuchuje haha
Obudzila sie, a jego nie bylo! A nie chciala by nadwyrezal noge! -Miguel?-zapytala podnoszac sie i poszla zobaczyc do lazienki, ale nie bylo go. Dlatego sie wyszykowala w taka wykurw marynarkonsukienke krotka
I poszla go poszuksc. Znalzla ich w trojke -Dzien dobry…
To cała trójca przenajświętsza zerknęła na nią, ale tylko Mikie się odezwał - Cześć, wybierasz się gdzieś?
-Bardzo mozliwe-usmiechnela sie i pocalowala miguela z jezyczkiem przy nich
pff wrażenia to na nich nie zrobiło, skoro domenico wczoraj widział gorsze rzeczy hahaha Mikie odwzajemnił, a później spojrzał na nią - Znowu ploteczki z Aną?
-Mozns tak powiedziec. Umowilysmy sie na kawe, wiec mozecie spokojnie wy poplotkowac-zacieszyla sie
- Simone pojedzie z Tobą....- powiedział zerkając na Domisia, bo ofc, że nie bedzie go pchał do any hahaha
Maria podbiosla brewki, bo sie zdziwila, ale nie miala zamiaru sie o to rzucac -W porzadku, to die zbieraj-zerknela na Simone a pozniej na Miguela -Jak twoja noga dzis?
- Lepiej, już nic nie boli... - powiedział uśmiechając się. - Leki jak zawsze okazały się bardzo pomocne...
Simonek się pozbierał, skoro musiał popracować trochę:(