Nie jesteś zalogowany na forum.
- Wszystko jest w najlepszym porządku... jak widzisz, nic nie przecieka...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To go podprowadzila do lozka a pozniej pchnela na nie. Podniosla brwi -Masz szczescie.
tego się nie spodziewał to jak go tak z zaskoczenia wzięła to jak spadł to go zabolała nóżka! - Zawsze mam dużo szczęścia, Maria...
-Bo masz mnie…-usmiechnela sie i zeszla na kolana pomiedzy jego nogi i wyciagnela kutasa
- Ah ta twoja skromność.... - powiedział zerkając na nią.
Wystawila jezyk i przejechala nim po jego penisie -Czy moge sie nim pobawic?-usmiechnela sie slodziutko
uniósł brewkę - Pytasz o pozwolenie gdy już zaczęłaś?
-Bo nie chce od razu go obciagac…wylize go calego…-powiedziala i zabrala sie za lizanie jego kutasa, ustami tez przejezdzala po nim, a potem po jaderkach
- I myślisz, że to wystarczy? - zapytał ciekaw co jeszcze wymyśliła na plaży
-To poczatek-powiediala i wziela do buzi jedno jadra i zassala
zebrał się w sobie i nie jęknął! - Uh a co będzie dalej?
To mu pokazywala i nie mowila. Zassala drugie jadra dosc dlugo, a pozniej wziela dwa na raz i tez ssala namietnie
to tym razem już jęknął - Długo nie będziesz musiała się starać jak nie przestaniesz..
To jeszcze mocno zassala i wypuscila kulki z buzi ha -Niemoge przestac…-rzekla i naplula na fiutka a pozniej wziela go do buzi i wpakowala od razu jaderka
Zdziwił się! - dlaczego nie możesz? - zapytał jak pierwszy raz tak powiedziała odkąd ja poznał
Nie bylo odpowiedzi bo ssal mu kutasa i jadra
To ja złapał za wlosy i szarpnął, skoro go zignorowała!
To puscila kutasa i spojrzala na niego -Nie przestane bo mam ochote go dlugo ssac…
To teraz on uprzejmie zapytał- brałaś coś??
-oszalales? Rozumiem pytanie jakbym kiedykolwiek miala opory go obciagac…wiesz, ze to uwielbiam…wiec sie rozkoszuj-powiedziala i wrocila do oblizywania calego a potem znowu ssania
Hahahah wtedy by nie pytal!! A ja nauczył jak ma obciągac haha nie wnikał już dalej i korzystał z tego jak się zabawiała z jego chujkiem
Macala mu raczka jadra i mocno ssala kutasa by doszedl a na koniec wziela znowu z jadrami bo lubil tak dojsc
Wiec ja znow szarpnął za wlosy i tak jak lubiła spuścił się na jej ryjek, żeby za dużo juz w tego paszczaka nie pakowała hahah
No to poczekala az mu przejdzie orgazm, a pozniej sie podniosla i powycierals chusteczka -Dalej 5/10?-zasmkala sie
roześmiał się- Ahh więc to o to chodziło....