Nie jesteś zalogowany na forum.
Dobrze, ze nie czytał jej w myślach haha - wiem...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To dobrze-odwrocila glowke juz w swoja strone zeby jej szyja sie nie wykryzwila haha i sie poczuwala
Mikie sam się poczuwał, bo już dzień czy dwa żył bez moczenia chujka, wiec nu źle było na samym obciąganiu haha dziedzice mu uciekali! Wiec starał się jak mógł dobijać chujkiem, ale bez wysiłku dla swojego udka.
Reke do tylu wziela i macala go po dupie.
- Nie rozpedzaj się.. - szepnal jej do ucha jak już musiała go obmacywac
-Nie moglam sie powstrzymac…
Zaśmiał się I raz się zebrał i dobił sie do oporu
To sie nie spodziewala wiec jeknela glosniej -Fak, Miguel…
Uśmiechnął się - od razu lepiej cie słychać..
-Zaskoczyles mnie…nie forsuj sie, skarbie.
- Nie mów mi co mam robic!- oburzył się i na odwrót musiał zrobić wiec znow się dobil
Znowu jeknela ale czekala az on jeknie z bolu jak go rana zaboli. Jednak juz go nie pouczala skoro robil jak chcial. Znowu wiec go zlapala za dupke i scisnela
Ale miała problem, bo zadzwonił mikiego telefon hahah - co za wyczucie czasu.. muszę odebrać...
To podala mu telefon -Ale nie wychodz ze mnie…
Zaśmiał się- bądź grzeczna....- no i odebrał skoro jeszcze mu pomogła- Mario... co się dzieje? Co? Nie, nie planowałem wyjazdu....
Hahaha to sie wkurzyla! Sama sie zaczela nabijac na chuja
To przełożył sobie telefon, a druga reka ja docisnal do siebie, aby tak nie robiła. - spokojnie- chocisz sam nie wiedział kogo najbardziej chce uspokoić haa - dobrze, będę... daj znać Domenico aby przygotował samolot... za jakieś 3 h..
-jestes po postrzale, Miguel!-w koncu sie odezwala glosno by Mario slyszal!
- Nic , Maria cie pozdrawia.. przygotuj dla nich bukiet czerwonych roz.... oczywiście, że będzie.... zawsze marzyła o lazurowym wybrzeżu.. do zobaczenia...- rozłączył się I spojrzał na nią- nie krzycz jeśli nie dochodzisz...
-Dobrze, wiec zrob tak bym doszla, a pozniej porozmawiamy…
- Nie będzie czasu na rozmowy...- pocałował na w szyje i rozpychał się już delikatniej chujkiem, skoro musiał być w formie.
Wiec za chwile doszla i juz glosno jeknela na co miala zgode.
I spuścił się zaraz za nią zadowolony, że w końcu ma więcej do powiedzenia niż wcześniej haaha - możesz spakować swoje gucci, Pradę czy co to było..
-Lecimy do Francji?-zapytala juz siadajsc i patrzzc na niego -Slyszalam o lazurowym wybrzezu…
- tak, będziesz mogła się nacieszyc kilkoma dniami tam...