Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiec daj sobie spokoj…a dobrze wiesz, dlacEgo jestem uprzedzona na Massimo. Uderzyl mnie przy toboe, a ty nie zareagowales. Jako ochroniarz powinienes. Jako meZczyzna rowniez. A teraz zajmij sie swoimi sprawami-pokrecila glowa i poszla do dziecka
Pokręcił głową I poszedł do swoich, ale obejrzal się za nią, skoro lubiła się rzucać.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Dosyc mam tych wszystkich facetow wokolo…-powiedziala do siebie i ogarniala przy dziecku. Zmienila mu pieluszle, przebrala i poszla z nim do kuchni. Tam robila sniadanie dla siebie, Miguela, Any i dziecka
A domis to co ahaha mikiemu budzik zadzwonił to się ocknął i zdziwił się, że jej nie ma. Poszedł zajrzeć do łazienki, ale było czysto haha ogarnal się, ubrał się i poszedł sprawdzić co się dzieje w domu.
Wiec natknal sie na nia i dziecko w chodziku. Ona byla piekna i konczyla im sniadanko
To się zdziwił- a ty dalej w piżamie?
Ona sie zdziwila i rozdziabila buzke -Mowisz o sukience od Diora?
Ziewnal sobie - w takim razie przepłaciłas kochanie...a wczorajsza od kogo byla?
-od Armaniego…
- dużo lepszy wybór- zaśmiał się I ja pocałował- masz coś chociaz pod ta piżama?
-Totalnie nic, skarbie-powiedziala i usmiechnela sie lekko -Ten material muska
Moja naga skore.
- Idź się przebrać!
Az podskoczyla bo sie nie spodziewala -Musisz krzyczec?
- decybele dzisiaj za wysokie? - zapytał zacieszony - trzeba w siebie nie wlewqc jakby to była woda niegazowana
-Ja? Z tego co mowil Simone to tez piliscie i jwszcze sprowadzales panienki-wystawila mu jezyk
Bardzooo niewinnie się uśmiechał- nic mi o tym nie wiadomo
-Raczej…jakbys sprowadzal tu panienki to nawet sobie niewyobrazadz co bym zrobila.
- przecież spałaś... idź się przebrać, Maria
-No i co ze spalam? Co to kurwa znaczy? Ze simone nie klamal? Sprowadzales do naszego domu rodzinnego jakies dziwki?!
- Nie zrzedz, maleńka...
-Nie odzywaj sie do mnie…wychodze z domu…-powiedziala zla
- Nie ma mowy! Juz wczoraj pokazałyście na co Was stać... tamta wariatka dalej spi?
-my? Nie bawilysmy sie z zadnymi facetami ani zadnego tu nie przyprowadzilam. Wiec co ty odpierdalasz?
I Ana zeszla -O widze, ze wspaniala atmosfera od rana.
- w dodatku tylko Maria wie o co jej chodzi...- odpowiedział Anie rozbawiony- liczę, że Domenico dzisiaj bedzie miał spokoj...
-Nasprowadzal panienek jak spalam i mowi, ze przeciez spalam! -powiedziala do Any
-Co? Co kurwa? Co tu sie dzieje? Kazdy facet to swinia…niewierze…nie chce tu jesc…nie chce na nich patrzec.