Nie jesteś zalogowany na forum.
Niemogla tego przegapic. Ubrala sukienke, poszla po dziecko i dolaczyla do festiwalu ranca hahaha
-Widzialam was z gory. Co jest?-zasmiala sie
Domenico się speszył - Idę pracować! - powiedział i poszedł, a Mikie i Simonek się śmiali dalej.
- Ćwiczyliśmy choreografię Domenica, ale teraz wypiera się, że to on... Jak się spało?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Widzialam bardziej jak ty tanczysz pieknie. Jestem w lekkom szoku dalej-podniosla brwi -Wyspalam sie.
- Musisz się przypatrzeć jak Domenico w klubie się bawi, to było tylko jego odwzorowanie... Skoro się wyspałaś to chyba masz lepszy nastrój....
-Mam lepszy nastroj po twoim wystepoe. Alessio tez.
Mikie kiwnął do SImonka i ten się zmył, więc została szcześliwa rodzinka - Wiesz, że to nieładnie podglądać? I nie przywitałaś się jak należy...
Odlozyla dziecko na trawke ha bo ustac juz umialo.
Przysunela sie i pocalowala Miguela
już mogłoby chodzić hahaha
Odwzajemnił i zmacał ją po tyłku - Dużo lepiej.... wezmę prysznic i możemy zjeść śniadanie na mieście..
-Tylko My czy synek też jedzie z nami?
i tu ją zaskoczył! - Możemy zabrać go ze sobą...
-W porzadku. To czekamy tutaj na ciebie, bo my jestesmy gotowi do wyjscia.
- 10 minut i będę.. - powiedział i pośmigał się ogarnąć do wyjścia.
Miala nadzieje, ze dobrze wyszoruje peniska. Maria wziela Alejandro za raczki i chodzila z nim tak po trawce
łahahahhahahahahhahahahaha nie sądził, że mu będzie obciągać, więc umył się tak jak zawsze, bez szorowania do perfekcji hahaha a potem ją zaskoczył strojem i zszedł do nich
- Gotowy, możemy jechać...
Maria myslala, ze on cos bral z rana. Patrzyla na niego uwaznie…i dluzej mu w oczka -Ok…
łahahaha nic nie brał - Wszystko ok?
-U mnie tak…a u ciebie?-zapytala go biorac dziecko na rece, chociaz ju bylo coraz ciezsze i jej bylo ciezko
Zaśmiał się - Bardzo dobrze, nie musisz mi się tak przyglądać.... - pozwolił jej nosić dzieciaka! Zebrali się i pojechali w miasto na śniadanie.
Wrócili grzecznie do domku - Teraz go położysz i będziesz miała trochę czasu dla siebie
-Wrocisz wieczorem?-zapytala go znowu dzwigajac bachora
po co go tuczyła hahahah - Bedziesz tęsknić?
-Odpowiem w ten sposob…-prysunela sie i zaczeli sie calowac
- rany, bo nie będe mógł wyjść, Maria...- rzekł między lizankami
Postawila dziecko na podlodze hahaha i sama sie znowu przyssal do Migurla o scisnela go za krocze
złapał ją za rękę - Chcesz mnie wykończyć? Jutro wezmę wolne, ale dzisiaj jeszcze muszę iść, Maria...