Nie jesteś zalogowany na forum.
- Dziwię się, że jeszcze pamiętasz tamte marne numerki...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie rozpamietuje, ale skoro mi sie to przypomnialo to powiedzialam. Ty mozesz ogladac rozbierajace sie kobiety w klubach, a mi nawet wspomniec o zadnym mezczyznie nie wolno…
- Przecież nie powiedziałem, że nie możesz...
-To wspaniale. Idziemy jesc?
- Tak, bo zaczynasz marudzić... - powiedział rozbawiony i zeszli na dół.
-Miguel…chcialabym zjesc jakies dobre wloskie snidanie…cos slodkiego…wymyslmy cos…
Przewrócił ślepiami - Co to za koncert życzeń dzisiaj?
-Mam taka zachcianke. Moze jestem w ciazy-zazartowala
łahahahaha nadziei mu narobiła! - Dlaczego może? Jak chcesz na słodko to prędzej w kawiarni coś dostaniemy niż tutaj... bułka z dżemem Ci pewnie nie wystarczy
-Moze, bo zachcianki. Wolalabym cos z kremem…no ale dobra. Odpuszvzam, bo nie chce mi sie piec teraz.-rzekla i robila im kawke
- Jak Ci się marzy krem to mogę spodnie zdjąć... jak się postarasz to dostaniesz - powiedział unosząc brewkę
Spojrzala na nie uwaznie i odlozyla kawe -Zsun je…
Zaśmiał się - to była marna prowokacja, Maria... Nie musieliśmy wychodzić z sypialni..
Podeszla i rozpinala mu spodnie -Zrobie ci loda tutaj…-czula ze sie niezgodzi ale chciala gdzies poza sypialnia gdzies gdzie mogli ich zobaczyc ha
hahahahahhahahaha nie miał nic przeciwko! więc pozwolił jej się dobrać do jego chujka - Tylko nie ociągaj się za długo skoro wiesz jak z moją cierpliwością
No to spoko ze sie nie ociagala jak miala sama ochote. Zsunela mu spodnie i gacie i wiela od razu calego do buzi sciskakac go za dupe
Dbał o jej krem! więc sam też się pchał w jej paszczaka
Jakis ochroniarz zboczyl do kuchni, bo chcial kawke, ale jak to zobaczyl to spieprzyl by nie dostac od szefa opierdolu
marie by opierdolił, a nie ochroniarza hahaha Mikie go nie zauwazył, więc szarpnął maryśkę za kudły i nosek jej przytkał, bo to uwielbiała
Odsunela buzke jak robil to czego nienawidzila hahaha ale za chwile wrocila znowu do kutasa wraz z jadrami i trzymala tyle ile mogla by piszczal z rozkoszy
Jeszcze nie piszczał!!! ale jęknął i jak za długo trzymała to ją poddusił, żeby wypuściła to co miał najcenniejsze!!
No i wyplula i slinka jej pociekla po brodzie, a pozniej go oblizala o na nowo brala
Zacieszył się, że jej cieknie - Jeszcze raz!
To jeszcze go bezczelnie polizala calym jezykiem patrzac mu w oczy, a pozniei wziela jeszcze raz wszystko do buzi
to znów mu się jęknęło, ale tym razem miał nadzieję, że dłużej wytrwa w jej ryjku