Nie jesteś zalogowany na forum.
-W sumie to nie chce mi sie udawac…juz mam na ciebie ochote…
Zaśmiał się- I tak długo wytrwałas
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zlapala go za morde
-No to wez mnie…
To on ja złapał za szyje - zacznij od rozgrzewki mojego fiuta...
Zeszla wiec nizej, rozpiela mu spodnie i wyciagnela
Kutaska, a pozniej wziela go do buzki
Uśmiechnął się- od razu lepiej
-To tylko rozgrzewka…-powiedziala by wiedzial ze do konca nie dostanie bo sama chciala cos z tego miec. A poza tym on jej rzadko robil minetke;(
Hahaha ofc, ze byl pewien, że dostanie do końca!! - znasz się bardzo dobrze na rozgrzewce, mala..
To teraz zaczela rozgrzewac jego jaderka same. Wsadzila dwa do buzi i zasysala
To nawet jeknal jak się dobrze poczuwała - uwielbiam jak to robisz
Maria wiec sie podkrecila sama i juz brala mu wsxystko naraz i zachlannie i dotykala go nad kutaskiem paluszkamj
jak miała wszystko to tym trudniej mu było wytrzymać, ale jeszcze się trzymał przed orgazmem.
A ona zapomniala, ze miala przestac i dalej to robila
więc się rozczarowała! a on się ucieszył i szczęsliwie się spuścił w jej głębokie gardło i nawet wyjęczał jej imię
Oblizala calego za imie i sie zapomniala i pocalowala ho w usta
jak mozeszz?!!!! No i ją odepchnął od siebie jeszcze jak wylizała po wszystkim hahaha - Maria! Tyle razy już Ci mówiłem, abyś tego nie robiła!
No to jak ja odepchnal bezczelnie to oatrzyla na niego, a pozniej wstala i uciekla do lazienki.
i rpzez nią miał wyrzuty sumienia:( - Kochanie! - rzekł jak czuł już w kościach, że bedzie wielka awantura, no, zapiął spodnie i poszedł za nia
Umyla sobie morde i wytarla , a potem spojrzala na niego jak wlazl -Nie zawsze sie kontroluje w sexie…jesli chcesz kogos kto bedzie mial wszystko zaplnowane to znajdz sobie kogos innego.
Podszedł do niej i ją objął od tyłu - Przecież wiesz, że nie chcę nikogo innego..
-Nie pozwole sie odpychac…
Uśmiechnął się - Sama też nie uciekaj w takim razie
Spojrzala na nich w lustrze -Bylo ci tak dobrze , ze wyjevzales moje imie…chcialam cie…
- Ja nadal Cię chcę...- powiedział i ją pocalował w szyję
- Wracajmy do łóżka.
-Nie…-powiedziala i podwinela kiecke, a pozniej opuscila gacie i nachylila sie na umywalka wypinajac sie do niego