Nie jesteś zalogowany na forum.
-Maria-podala jej reke -Gdybym mogla go uwolnic to bym to zrobila, ale nie ja decyduje-zrobila niewinna minke, a potem ja skurczyk zlapal w noge i musila usiasc i masowac ale nie wiedziala co robic tak bolalo ha az pisnela
- Wszystko ok? - zapytał Domenic jak jęczała i olał panienkę a zającł się Maryśką. - CO się dzieje?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Moja noga...skurcz-skrzywila sie i syknela.
Myslalam, ze laska sie nia zajmie hahaha by bylo swxy haha
hahaha też taki plan, ale musiałam zacząć ahahha - Oh to ja pomogę! Moje dłonie znają się na masażu, a Domenic mógłby Ci zrobić krzywdę.. Kotku przywiozłam garnitury dla twojego brata, więc wyjmij je z samochodu, a ja zajmę się Marią...- i go pogoniła i masowała nóżkę Marii - Gdyby coś bolało to mów.
To syknela jeszcze jak ja dalej trzymalo -Minumalnie lepiej...zle stanelam...-pqtrzyla na nia uwaznie
- Zaraz będzie lepiej... Chociaż nie zalecałabym dzisiaj szpilek, bo możesz się połamać...
i mogły podziwiać ogrodnika hahaha
Hahah Maria zerknela bo chyba wczesniej go nie widziala, a potem na nia spojrzala -Dziekuje, przeszlo...bede dzwonic do ciebie w razie co-zasmiala sie
No to się odsunęła i usiadła tam gdzie Domenic wcześniej. - Jeśli mogę pomóc, to śmiało... Czym się zajmujesz, Maria? Poza rozpieszczaniem don Miguela, oczywiście i tym, że Domenic musi Cię pilnować..
-Pracowalam w hotelu...zajmowalam sie raczej wszystkim. Teraz zajme sie wszystkim w innym hotelu-usmiechnela sie -Ale na razie mam krotkie...wakacje. Musze isc sie wyszykowac. Ide na kolacje z Miguelem...-wstala -Dlugo jestes z Domeniciem?
zaśmiała się - Kiedy jego brat mnie nie chciał? A tak na poważnie nie jesteśmy razem, friends with benefits... Kiedy mamy czas to się spotykamy.... Chyba już sobie poradził, więc też się zbieram... Mam jeszcze sporo pracy w butiku..
-A kto jest jego bratem?-zapytala jak wtracila o nim
Puściła jej oczko
- Sama go zapytaj...- i poszła do samochodu, pożegnała się z Domeniciem i pojechała do pracy.
Mikie wrócił i zerknąl jak Sophia odjeżdżała i jak zaparkował to podszedł do Maryśki - Wezwałaś Sophię na naszą kolację? Będzie bardzo elegancko?
-Sama przyjechala do Domenica na chwile...poznalam ja dopiero-powiedziala do Miguela jak wrocil a ona sie nie ogarnela jdszcze -Kto jest bratem Domenica?
Objął ją i poszli do domku. - Ja.. - powiedział i zerknął na nią - Ile jeszcze potrzebujesz czasu?
-Jestes jego bratem?-zapytala heszcze raz bo nie spodziewala sie w zyciu -Nie pomyslalabym...czy masz jeszcze jakies rodzenstwo?
Zaśmiał się - Przyrodnim... mamy tego ojca... Sami się dowiedzieliśmy dopiero 4 lata temu... Domenic oddał dla mnie krew, wtedy się dowiedzieliśmy...
-To wspaniala rzecz...jak ktos robi cos takiego dla drugiego czlowieka...wiecej rodzenstwa nie amsz?
uśmiechnął się - A jeszcze masz mało mojej rodziny? Myślałem, że już wystarczająco się ich tu kręci
-Chce po prostu wiedziec...to zastanow sie i dokonczymy rozmowe w restauracji-i poszla sie przebrac
Zaśmiał się i poszedł się ogarnąć do kolejnej łazienki i wrzucił garniaczka na siebie, jednego z tych nowych
Maria ubrala czerwona obcisla kiecke. Ogarnela wloski i make up i wyszla do niego. Oblukala go, bo ja tak krecil jeszcze w garniturze, ale sie ledwo hamowala.
taki miał i ją zlukał. - Hmm masz bieliznę?
Usmiechnela sie -Tajemnica...-i zmacala
Go po ramionach -Wygladasz...
to ją pchnął na ścianę i się przesunął do niej i wpakował rączkę pod jej kieckę, aby samemu sprawdzić, skoro powiedziała tajemnica!!!
To miala bielizne na sobie, zeby mu tam nie ulatwiac, ale juz byla mokra jak na tam dotknal przez gacie.
-Zadowolony?-mruknela