Nie jesteś zalogowany na forum.
-Lizales mnie i pieprzyles palcami...spuscilesnsie?-zapytala juz gleboko dyszac
- mając cię na wyciągnięcie ręki naga miałem się powstrzymać? Nie potrafię.... - powiedział lukajac jej w ślepka i pocałował ją i do paluszków dorzucił ocieranie się chujkiem - nie wyobrażasz sobie jak cie pragnę... Jak się muszę kontrolować przy tobie...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Mruknela seksownie jak ja nakrecal -Teraz nie musisz die kontrolowac...zrob co pragniesz...
- teraz chce się z tobą kochać... - bo próbował! A ona ciągle go prowokowała do ppduwania, które już tak dobrze znała i się biedak zaczynal miotać, zabrał paluchy z jej cipki i gwałcił jej lechte, a chujkiem powoli bez pośpiechu się pchal w jej cipke do końca.
-tutaj? -bo to pomieszczenie kojarzyla z gwaltem wiec z brutlanoscia ha a nie z kochaniem! Wiec byla zdziwiona.
- tutaj... - szepnął jej do ucha i dla odmiany delikatnie się poruszał w jej cipce.
-Zabierz rozporke...chce cie objac nogami, kochanie-patrzyla mu w oczka. Skoro chcial sie kochac to bez tych zabawek
To się biedak musiał wypuścić z jej cipki! Ale uwolnił jej nóżki i nawet liznął jej cipke.
No to zaczela go lizac i calowac po klacie i oplotla go nozkami wysoko-Kocham cie...
- a ja ciebie... - i wepchal się znowu chujkiem w jej cipke i dalej się popychał normalni, bez szaleństwa.
I ona sie poruszala pod nim, synchrobizujac ruchy z nim i patrzyla mu w oczy i seksownie mruczala -Cudownie...tylko ty...
- tylko ja... - i trochę szybciej się pchał, skoro nie narzekała, a wiadomo, że on chciał mocniej i szybciej, więc już podążał w tamtym kierunku.
Dotykala go po calym ciele by nie powminac jakiegos kawalka i zeby mu bylo dobrze. Calowala go w szyje w brode i w usteczka
Zarazki w brodzie zostawiała hahaha jak się tak w synchronie poruszali to się obrócili i mikie pozwolil jej się poczuć panią domu w brutalnym pokoju - pokaż co potrafisz..
No to sie nachylila na nim i tak sie poruszala
A potem sie odsunela i byla taka sexy
Jak się tak prezentowała to przyatakowal jej lechcinke i ją draznil paluchami i ściskał jak sutasy
I leciala juz coraz szybciej dla lepszej przyjemnosci
Ooo pięknie to druga ręką też jej tak zgniatał cycki wraz z sutami i się podniósł i ją pocałował w usta, więc jeszcze kwiat lotosu poznała haha
Hahha to sie bardzo cieszyla! Objela go. Dalej sie poruszala tak szybko jak mogla w tej pozycji i calowala go z jezyczkiem.
Hahahha nie sądził, że jej się spodoba haha - tak maleńka... Chcę dojść dla ciebie... - powiedział między besoskami i zamiast cuckpw, które się o niego ocieraly ugniatał jej dupez bo jak to gość z restauracji rzekł dupe miała wielka haha
Hahahah no ale dostal za prawde w morde:D
-Dojdz, kochanie...a ja razem z toba...-mruknela mu przy ustach s pozniej go tam polizala
Hahahha taia wrażliwa byla haha no to jaj dalej tak po nim skakała, na szczęście nie po klacie! To się w końcu z radości i z radością spuścił w jej cipce. Korzystał. Póki mógł haha
No niestety. Ona zapomniala o tym:(
Doszla na nim i sie jeszcze pokrecila na kutasie z rozkoszy i za wloski mocniej go zlapala. -mmm o tak...-jeknela i nie puszczala go
to pozwolił jej dojść do siebie, a potem dalej się z nią bawił w tym pokoiku DOBRE ZABAWY
Pomół się jej ułożyć na pleckach i się od nowa pchał chujkiem, bo cała noc to nie ejdno bzykanko i ciao!
- teraz się będziemy bawić jeszcze lepiej, mała... - i już leciał tak jak zawsze
Jeszcze tak i zeszli im przez prawie cala noc! Az w koncu raczej sie zmeczyli?