Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie podpytuj, bo wiecej tego nie uslyszysz-zasmiala sie i otworzyla w koncu oczka i luknela na niego
Zaśmiał się - poczekam do wesela... Więc szybko usłyszę..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wtedy tak-zasmiala sie i cmoknela go w glowe -Spij dobrze...jutro czeka nas dluga podroz. Bede przy tobie cala noc-tulila go
- Dobranoc, Maria..- powiedział i zamknął ślepka i zaraz już spał
Maria go tulila i myslala o tym wszystkim. O tym co bylo, o wyjezdzie, o slubie i miala nadzieje, ze dobrze robi. W koncu zasnela.
jak ją posuwał to jakoś nie miała powodów do zastanawiania się haha
Mikie spał grzecznie, a rano jego sztywny chujek szturchał Maryśkę...
Maria sie przebudzila i wyczula sztywnego kutaska. Obserwowala jego buzke czy sie budzi, a reka pod koldra jeszcze go dotykala by byl bardziej podniecony
Nie obudził się, spał sobie w najlepsze haa
No to odkryla go i sobie polukala na cale jego cialo i jego szyywnego kutasa. Skusila sie i zeszla buzka na dol i zaczela go lizac a pozniej wziela glowke do buzi i zassala
PO zassaniu się już przebudził i zerknął na swojego chujka aż mu się brewka uniosła. - Dzień dobry..
Spojrzala na jego buzke jak sie odezwal i jeszcze mu ssala glowke
-Dzien dobry...az drgal z podniecenia...
- Przyzwyczajaj się do takich poranków..- złapał ją za kudły i wepchał się sam chujkiem w jej paszczaka.
Troche sie zadlawila, bo nie byla przyzwyczajona jeszcze do tego jak ją tak dopychal, ale nic sie nie stalo i twardo trwala przy jego penisie
był tak miły, że jak się dławiła to bardziej docisnął! i jeszcze jej nosek przytkał, aby miała trudniej haaa
To glowka machala zeby puscil chociaz nos! I mu przejechala zabkami po penisie znowu ale go nie bolalo na pewno bo tylko dla podniecenia to robila
podkręcił się tylko i puścił ją, aby mogła odetchnąć pełną piersią i się cieszył jak dziecko!
Odetchnela i spojrzala na niego i jego zaciesz. Potem go jeszcze oblizala i wstala z lozka tez z zacieszem
- Sam mam dokończyć? - zapytał jak uciekła!
-Pokaz jak to robisz...-powiedziala bo juz sama
Mysl ja podniecala bardzo
Zaśmiał się i zmacał się po chujku, a potem mocno ścisnął razem ze swoimi super jąderkami
Miala zamroczone juz oczka z podniecenia i zagryzla warge. Chciala by ja tak scisnal:D
POdniósł się z łóżka , a potem złapał ją za sutasa i pocałował ją
- Nie lubię gdy mi się przerywa... Zwłaszcza gdy robi to moja kobieta..
Mruknela i zassala mu dolna warge -To miala byc tylko chwila...
- Chwila? - rzucił ją na łoźko i zdzielił ją w cipkę skoro tak się chciała bawić
-Mmmm....-jeknela i oblizala usta, a raczka dotknela go po klacie -Zrob to...