Nie jesteś zalogowany na forum.
- Serio? Myślisz, że myślą, że żyjemy w celibacie?? Po ślubie?? Ale ok, postaram się... Co mam zamówić na tą ostatnią wieczerzę? - zapytał rozbawiony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie, ale moga myslec Jestesmy bardzo grzeczni -zasmiala sie-Moze pierogi?
Zaśmiał się - Na pewno tu znajdę... Niech to będzie coś naszego...
-Chcesz isx przekupic tradycyjnymi podtrawami? Czy od razu im zaserwujemy wloska ucZte?
- Nie wiem.. Przecież to ty ich znasz... wiesz co lubią.... I czy tylko staruszkowie będą czy siostry też? Mam nadzieję, że dasz się namówić na święta na Sycylii..
-Pewnie, ze dam sie namiwic-rzekla z usmiechem, bo dla niej nie byli problemu ha -Siostry tez zaprosze...bedzie super. Afera jak ta lala.
- Rozumiem, ma być dużo tequili, aby szybko padli...
-byle nas nie zabili za potajemny slub.
- Wcale nie był taki potajemny... 200 osób sie na nim bawiło - powiedział z full powagą.
-Tak...ale nie oni. To juz w ogole mama bedzie sobie rwala wlosy z glowy.
- No dobrze, więc to był skromny ślub, tylko my i świadkowie...
-Nie...powiemy wszystko...bylam na nich zla...nie musiala wsadzac mnie do szpitala i sie buntowac przeciwko nam...
- Więc to będzie ciekawy wieczór.... I oczywiście nie powiemy im o tym czym się zajmuję...
-To oczywiste. Jestes biznesmanem-powiedziala i cmoknela go w usta i jadla dalej snidanie
- bardzo dobra odpowiedź, kochanie - powiedział uśmiechając się
-Jedz. Po cwiczeniach to idealne sniadanie-powiedzial z usmiechem i napil sie kawy obserwujac go
- i wspomniałaś o rodzinnym obiedzie, żebym się wrzodów nabawił?- zapytał śmiejąc się i zabrał się za zarcie.- masz pozdrowienia od domenica
-Ooo juz sie widzieliscie. Cwiczyliscie razem? Tez go pozdrawiam. Pewnie sie stesknil za mna 0zasmiala sie
zaśmiał się - Zrozumiał co to znaczy mieć święty spokój..
-bo jeszcze mnie znienawidzi. jak sie czujesz znowu w domu?
- Zadowolony, że wszystko idzie po mojej myśli...
-Nie denerwujesz sie na kolejne spotkanie z tesciami? -podniosla brwi -Ja bym chciala spotkania z twoja niania...skoro jestr dla ciebie wazna...ostatnio widziala mnie jak chciales bym ci obciagnela i bylam na kolanach...
zaśmiał się - Chcesz, żeby tym razem, zeby zobaczyła cię po tym jak dojdę na twojej słodkiej buźce?
Zaczepiala jego wloski tak
-Ciekawe co by sobie o mnie pomyslala wtedy. A ja tylko cie kocham -usmiechala sie
- Musiałaby najpierw to przeżyć - powiedział rozbawiony