Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ale co myslisz o tym? Chcialbys, zeby mnie poznala?
- A czy to oznacza, że będę musiał znieść, to że będziesz ją wypytywała o mnie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie przy tobie...tylko jak wyjdzie -smiala sie
zaśmiał się - Dobrze wiedzieć... Może kiedyś uda nam się spotkać w trójkę.
maria jak zjadla to wlazla nastol.USiadla przy brzegu. Kiecke miala podwinieta. Majtki mialaniestety. -Moze...nie bedziemy jzu czekac?
Uśmiechnął się - Może nie będziemy, może będziemy.... Już się nie możesz doczekać mojego kutasa?
-Daje ci mozliwosc zaczecia dnia bardzo przyjemnie -usmiechala sie
zaśmiał się - Każdy jest dobrze zaczęty - i się podniósł do niej, żeby jej cipki nie mieć na widoku! - Przy rodzicach możesz się tak rozkręcić..- już się nie ociągał i ją pocałował w usta
-Nie chce dramatow tylko spokojna kolacje -odpowiedziala mui sciagala z niego spodnie szybko jak juz przy niej byl
- Oczywiście, że to będzie spokojna kolacja, maleńka... Będziesz Panią Domu, niczego Ci nie popsuję...
-Nie wiemczy umiem byc pania domu -powiedziala i spojrzala mu w oczy. Troche sie ta rola przjela
zaśmiał się - Masz wątpliwości? Niby dlaczego?
-Bo jeszcze nie czuje sie tutaj...no jakby to bylo moje.
- Ok...a co sprawi, że poczujesz to? Wszystko co mam należy do Ciebie, Maria...
-Czaas. Wiec sie nie przejmuj tym-pocalowala go w ustach -Tak...wszystko...cale twoje ciało...tego najbardziej pragen.
- Masz moje ciało...- powiedział lukając na nią i zmacał ją przez majtki.
Pociagnela jego majtki na dol -Wiec zrob ze mną co nalezy...
Rozerwał jej majciochy - Nie będziemy za długo czekać...- otarł się chujkiem o jej cipkę
Scisnela go za dupe i pociagnela warge -Nie bedziemy...-marii mokra cipka juz go zachecalaprzy ocieraniu
boziu to ona mokra była na samo wspomnienienie mikiego hahaha to się leczy!!! hahahah
- Jak bardzo mnie pragniesz, maleńka? - zapytał i docisnął się chujkiem do jej łechcinki
To syknela i wjechaka raczkami pod jego koszulke na plecy i tam mu przejechala palcami -Bardzo...chce go calego w sobie...
wizytacja nad nim wisiała, więc się nie ociągał i wbił się chujkiem w jej cipkę do oporu.
Jeknela po tym i pocalowala go zachlannie. Sama sie poruszala by sie dostosowac do niego -Tak jest bosko...
- Wiem..- powiedział między besoskami i malinkami się już nie przejmowali, więc wargę jej przegryzł, żeby mogła się podniecać bardziej
No to go zlapala za ryj jedna reka i musnela go po ustach ta warga przegryziona! I ptrzyla mu w oczy