Nie jesteś zalogowany na forum.
tylko nie ryj!!!
nie chciał muskała, więc sam ją pocałował zachłannie i dopychał się chujkiem jak korzystała z tego co miała
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
I pchala sie tez na niego, ze stol sie ruszal! Ogrodnik mogl slyszec ze wrocili haha i doszli razem! Maria jeknela jego boskie imie
no pech chciał, że ogrodnika nie było ahhaha na szczęście stół nie strzelił od cieżaru maryśki jak innym...
Po byzkanku mikie jeszcze grzał chujka, zeby spermioszka nie uciekła, a się przykleiła do maryski macicy ahaaahah - tego pani oczekiwała?
-Tak, panie Torricelli...bardzo udany poranek-powiedziala jeszcze krazac ustami przy jego buzce, ale odsunela sie w koncu
- W takim razie teraz zbieramy się w miasto...
To zeszla ze stolu i poprawila sukienke -Wiec idz sie wykap...ja bede pachniala toba.
zaśmiał się - Chcesz mnie kusić dalej? Zaraz wracam.... - i pośmigał do łazienki
Maria zastanawiama siw czy isc po majtki, ale uznala, ze skoro jej prowal to nie idzie po nowe i tak! Bedzie go kusic. Wyszla przed dom i zazywala sloneczka. Jeszvze czula go na ciele i podniecala sie ha
była NIENORMALNA!!!! ahhaha
Miguel potrzebował 10-20 minut na prysznic i ubranie się, a potem zszedl do kuchni do niej i się zaskoczył, że jej nie ma - Maria!
Nie slyszala go ha byla bardzoej normalna niz on!
Oparla sie o samochod podstawiony pod domek i czekala na niego
Podreptał po domku aż w końcu zajrzał na dwór i znalazł ją. - Nie miałaś czekać w kuchni?
-Umawialismy sie? Wybacz-usmiechnela sie
Jak sie ubral?
jeansy i koszula, nie mógł tu chodzić w jakichś łachmanach ahhahaha
- Zawsze się umawiamy! A teraz jedziemy pozwiedzać miasto...
-Znam misto jak wlasna kieszen-zasmiala sie i pomacala go po koszuli -Wygladac...bardzo dobrze-i wsiadla do auta
zaśmiał się i wsiadł do samochodu - Założyłąś majtki czy sobie darowałaś?
-Jedzmy...jesli bedziesz bardzo chcial, to sie dowiesz-patrzyla przez szybe
No to głupia była myślałam, że oleje temat! Zamiast jechać to odc, ze ja zmacal, aby zaspokoić swoją ciekawość tylko
Nie miala. Usmiechala sie, ale nie patrzyla na jego reke ttlko przed siebie -Chyba mielismy jechac?
- maruda, chyba czeka cie kara- powiedział zerkając na nią i pojechał przed siebie
Pod dom jednym samochodem przyjechali! I czekali az ich ktos wpusci. Tylko mamusia znala ten dom.Reszta sie rozgladala i byla mega zdziwiona, tym bardziej,ze tu nie pasowali nawet ciuchami haha
Lepiej niż na foto. Jak się kręcili to od początku ochrona o nich wiedziała, wiec uprzejmie ich wpuścili do środka. A żarcie ogarniała niania, wiec była mila i ich powitała- podać państwu coś do picia?
-Nie...poczekamy na Migela i Marie -powiedziala mamusia za wszystkich
-Ja bym sie napil koniaku skoro mam tu wytrwac -powiedzial ojciec
Niania się milusio uśmiechnęła- oczywiście... Maria i Miguel niedługo będą... - i ogarnęła whiskacza dla staruszką i mu podała
Zasiedli gdzies w salonie. tata popijal sobie, a reszta nic. Siedzieli i sie rozgladali. Camilawstala w koncu isie blizej wszystkiemu przygladala -Tu jest pieknie, nie wiem dlaczego tak przezywacie.
Hahaha no dokładnie! Jedna normalna LOL niania się kręciła w kuchni i jadalni,bo to co zimne mogła podawać juz