Nie jesteś zalogowany na forum.
Podniosla sie i siagnela majtki -Jak sobie zyczysz…jak bardzo mnie chcesz?
To ja szarpnal za ubranko i pociągnął do siebie - doskonale wiesz jak bardzo. Mój sterczacy kutas najlepiej ci to pokazuje!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To wlazla na niego okrakiem i ocierala sie -Ktory moment naszego seksu cie tak nakrecil?
To tyn razem ja złapał za ryjek - uwielbiam Cię chłostać i jak reagujesz na to co z tobą robie...
To sie sama nabila wtedy na jego kutaska i mruknela -Tak…a ja uwielbiam jak jestes taki…
- lubisz jak jestem brutalny?
Usmiechnela sie niewinnie -Dokladnie…
Zacieszyl się jak dziecko - nie wiesz na co się piszesz... - zlapal ja w talii i przeniósł na biurko odsuwając laptopa na bok i leciał z nią na ostro
To zaczela glosno jeczec i ladnie sie prezyc bahha byla bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy
To ja za szyje złapał i ścisnął, bo dawno nie podduszal jej podczas bzykanka i dobijal się do oporu
-O tak, Miguel…-pochwalila go za to podduszanko iotwierala szerzej buzke. Byla bardzo podniecona
I jak tak otwierała bluzkę to wjechał Massimo na łodzika! - Boże! Musicie się od rana bzykac?!
Mikie go zmierzył, ale ani myslal odpuścić Marii I się dalej pchał, ale za tego dobrego łodzika to nawet mu się doszło I się spuścił w marysinowa cipke
-Fak!-jeknela i jak on doszedl to ona tez zaczela dochodzic i mocniej scisnela miguela za ramionka niewierzac ze massimo wlazl
Ubrana była, wiec mikie nie robil afery haha
- co tu kurwa robisz!
Massimo przewrócił ślepiami- skończyliście? Chciałem Ci przypomnieć co robiłeś wczoraj w klubie skoro masz dziury w pamięci po braniu wszystkiego jak leci...
Maria jak otrzezwiala po orgazmie to byla lekko zawstydzona i wkurzona -Massimo wyjdz…zaraz mozesz wrocic…
Mikie się uśmiechnął i pocałował ja - daj spokój.. będzie chodził zadowolony, że słyszał jak dochodzisz....
-Yaa…-bo troche ja to jednak zawstydzalo -I mowiles,ze nie byles w klubie…-i chciala zejsc i sie poprawic
Mikie ja zablokował, aby się nie ruszała i pchał się chujkiem w jej cipke, aby nie probowala się odsuwać.
Massimo się uśmiechnął- powinnaś sprawdzić jego ubranie... - no i wyszedł, żeby mogli się ogarnąć.
-I co to mialo znaczyc? Czy nie masz moze sladow szminki?
Mikie skupiony na posuwaniu jej nie wiedział o co kaman- co? Nie słuchałem Massimo....
-Ze mam sprawdzic twoje ubranie…chyba nie zroviles nic glupiego, Miguel?
Zaśmiał się- sex na biurku uważasz za coś głupiego? - odsunął się od niej i zapiął spodnie - porozmawiamy z Massimo i wrócimy do tego.....
-Tak, porozmawiamy…-rzekla i zlazla z biurka i sie poprawiala i wziela swoje majteczki
Uśmiechnął się- miałem na myśli sex, nie rozmowę..
-Zobaczymy co Massimo powie…