Nie jesteś zalogowany na forum.
-Bardzo prawdopodobne…chociaz ja poza tym cie jeszcze kocham-szturchnela go
Zdziwił się- jak to jeszcze? A to jakaś data ważności jest?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie w tym sensie jeszcze, tylko poza tym, ze chce z toba sie bzykac. Ayy Miguel-pokrecila glowa
- chwilowo rozmawiamy tylko o bzykaniu kochanie... zresztą wiesz, że cie kocham i to się nie zmieni po tylu latach. Musiałabyś nieźle odjechać aby mi przeszło...
-czyli jak bardzo mnie kochasz?-zacieszyla sie i zarzucila mu raczki na szyje
- hmmm - zastanowił się chwilę- jeszcze tak nie oberwalas pejczem jak bardzo mocno cie kocham - powiedział rozbawiony
Zasmiala sie -Wierze i nie musze sprawdzac-i pocalowala go namietnie
Odwzajemnil - wiec jednak zgadzasz się na moją propozycję?
-Nie moglabym odmowic-podniosla brewki
Mikie się rozejrzał i jej pokazał paluszkiem gdzie ma zerknąć- widzisz te dwie kamery?
Zerknela w tamta strone -Tak…co z nimi?
Uśmiechnął się - na szczęście nic... - zerknal na zegarek - aktualnie Domenico i 3 ochroniarzy... taki nasz prywatny var... sprawdzają co się dzieje na nich.... lepiej dla Ciebie, aby za dużo nie widzieli- uniósł brewke I ja pocalowal dotykając po kaczych udkach
Pokazala wiec do kamerki fucka i łapką „sio” hahah zeby nie patrzeli i zlapala potem Miguela za krocze
- nie posłuchają - powiedział rozbawiony i jeszcze jej pomógł! I rozpiął swoje spodnie
-To pewnie zadroszcza ci wielkiego kutasa-zacieszyla sie i wsadzila mu rece w spodnie
Zaśmiał się - chyba nie wierzysz, że linijka sprawdzamy kto ma dłuższego fiuta?
-Na poerwszy rzut oka by wiedzieli, ze maja krotsze-podniosla brwi
- czasem się zastanawiam co ci siedzi w głowie - pocałował ja I przegryzł warge skoro myślała o innych kutasach i nieważne ze krótszych haha
To sie wpila mocniej w jego usta -jestes bezczelny…kiedy mnie zerzniesz?
To odsunął ryjek, żeby go nie uszkodzila- o nie kochanie... będziemy się romantycznie kochać, aby Alessio nie uznał, że się nad tobą znęcam...- powiedział z niewinna minka
-Chyba nie planujesz tego robic tutaj?
Uśmiechnął się- właśnie to zamierzam....- powiedział I znowu ja pocałował
-Idzcie z malym do domu-rzycila tylko do niani ale zreszta niania pewnie sama wiedziala bo nie miala zamiaru trgo ogladac
Mikie za to nie spuszczając wzroku z Marii rzucił do niani- ani się waż!
-Miguel…-rzekla slabym tonem bo jak to? Przeciez wiedziala ze niania sie czuje niekomfortowo