Nie jesteś zalogowany na forum.
-Przestan...skad moglam wiedziec? Nie wiesz co poczulam widzac to...znaczy widziales na filmie. I tak za slabo ich wyzwalam...po co ona tu przychodzi? Rozumiem, ze
Macie interwsy Miguel...ale ta akcja z santiago...ewidentnie bylo to w moja strone-podeszla blizej do niego
- Domenic się tym zajął...... też uważam, że to nie było przypadkowe, ale twój wybryk przyblokował moje możliwości..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Zrobilam to, bo bylam w emocjach i bardzo cierpialam...-spokrzala w podloge -Myslisz, ze ja nie mam uczuc?
- hmm...skąd ten pomysł? Chociaz nadal mnie ciekawi to śmieszne małżeństwo...
-Myslalam, ze klamales caly czas skoro mnie zdradzasz...wiec co mialam powiedziec...-odparla i az jeb lzy polecialy dopiero z poluzowania emocji i uderzen hormonow hA
Haha nie miała hormonów! Lol
Podszedł do niej i ja tulił- już po wszystkim, nie musisz się denerwować kochanie..
Tez go tulila -Kocham cie...wiesz, ze to nieprawda co mowilam, ze cie nienawidze...i bardzo mnie boli...
To zerknął na nią- ręka cie boli? Chcesz coś na ból?
-Chyba chce...ale poczekaj-i go dotknela po buzce i po wloskach -Swiat mi sie zawalil wczoraj...myslalam,
Ze wszystko w co uwierzylam to klamstwo...
- maria... tyle lat cie szukałem, że nie wiem co by się musiało dziać, abym poszedl za inna... nie musisz się martwić o zdradę...
-Nie myslalam o tym dopoki tego nie zobavzylam wczorsj...nie myslalam o tym gnojku Santiago...dlaczego on chce tobie zaszkodzic?-przysunela sie i ocierala sie buzka o jego policzkami, s potem ustami
- powiedzmy, że nie czulsię doceniony przez ojca...- i ja pocałował jak się już tak.dobierala do niego
Odwzajemniala, ale zaraz sie skrzywila -Jednak potrzebuje czegos na bol...chyba trzeba zmienic optrunek.
- zejdziemy do kuchni....dam ci coś, zmienimy opatrunek i pomyślimy o śniadaniu, kolejność odpowiada?
-To mala rank, ale sie chyba tak wbilam, ze boli jak cholera. Jednak nie na tyle by nie skonczyc po sniadaniu z toba w lozku...chociaz...wyslales za mna domenico...wiec jak to sie ma do zaufania?-podniosla brwi
Zaśmiał się- nie wysłałem domenica....jak już to ochronę i nie chodzi o zaufanie do ciebie, a o Twoje bezpieczeństwo Maria, które teraz jest zagrożone skoro urządziłaś sobie jakieś hara-kiri
-Wiem, ze wyslales ochrone...dlatwgo zmienilysmy klub. Mowilam, ze w koncu to wytne, s wczorajsza sytuacja mnie to tego zmusila...
- mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, ktora przekona cie, ze to wcale nie byl zly pomysł...mie znasz kobiet, które przeżyłylub nie porwanie, żeby tylko wrogowie mogli pokazać swoja sile..
-Ja sama przezylam porwanie-wysyawila mu jezyk i poszli do kuchni
Nie o takie mu chodziło, no jej nie torturował i nie odbilo się to na jej psychice i zdrowi haha w kuchni dal jej proszki na ból i wodę, a potem bawił się w doktora... - ok, wiec zrobimy ci nową operacje...na żywca będzie ciekawiej..
-Prosze. Moje cialo nalezy do ciebie-usmiechnela sie
Uśmiechnął sie- jakoś w nocy taka chętna nie byłaś.....- zmienil jej opatrunek i zerknal na nią - to co sobie życzysz na śniadanie?
No to wstala i objela go, a potem zaczela calowac namietnie i go rozbiersc szybko-ciebie chce.
Zaśmiał sie - a potem powiesz, że glodujesz z mojego powodu.
-Nigdy tak nie powiem-udmiechnela sie i scisgnela z siebie wszystko co miala wiec juz stala przed nim nago