Nie jesteś zalogowany na forum.
On tam wiele na sobie nie mial, bo tylko spodnie i majty haha uśmiechnął się- idealnie do śniadania...- objął ja i pocalowal- chyba uwielbiasz stol w naszych zabawach..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie wiem dlaczego tak wlasnie wychodzi-zasmiala sie i juz sie przyssala do niego i ocierala sie o penisa -Jak mnie chcesz?
- hmmm najpierw musi cie spotkać kara za nieposłuszeństwo....ale to po śniadaniu...teraz zabawimy się na szybko...
-Nieladna odpowiedz-powiedziala i calowala go juz zachlannie i napierala na niego
Pff nie przejął się hahhaa obrócił ja tyłem, aby mogła podziwiać ten stol do bzykanka i się wbił chujkiem w jej tylek
Jeknela jak w tylek sie wbil a nie w cipke. -Fak!-bo sie nie spodziewala tego, ale sie polozyla na stole i dobrze wypinala do niego
Zaśmiał sie - zaskoczona? - i jeszcze specjalnie się pchał na szybkiego w jej dupe jak dobrze reagowała.
-Caly czas jestem zaskoczona przy tobie-odparla i sie poczuwala w to, bo podniecalo ja wszystko od niego nawet sam dotyk
Szarpnal ja za włosy i zamiast dalej w dupe to juz się zlitowal i pchał się w jej cipke juz.
To sie podniosla teoche i zaczela sapac-Przylegnij do mnie...chce czuc tez twoje cialo.
- moj kutas teraz cie najbardziej interesuje...- powiedział zacieszony, ale przykleił się do niej
-Idealnie-pochwalila go i pokrecila tyleczkiem.
Podniecala sie strasznie
Jak już tak była blisko to dobrał się do jej cyckow- uwielbiam je...w ubraniu i bez..
-A ja, jak je sciskasz...caly nasz sex...jestesmy jednoscia.
- możemy je sciskac...oboje...- uśmiechnął się i pocałował ja w szyję..
Wiec scisnela swojego cycka jak ja podkusil i podobalo jej sie jak ja calowal w szyje. Pchala sie na niego w jego rytmie
- jeszcze raz....- i na zachętę wykręcił jej sutaska wg wskazówek zegarka
Pchala sie dalej i syknela po tym wykrecaniu. Dotykala sie po cycuszku dalej
- podoba Ci sięe taka zabawa?
-Jak i kazda z toba...uwielbiam ciebie przy mnie...
Uśmiechnął się- dużo lepiej niż wieczorna pogawędka...- i już die dobijał do oporu
No to ona doszla razem z nim, bo mial to bys szybki przedsniadaniowy seks. Odwrocila sie do niego jak chwile odsapneli i go zlapala za brode -Nieladnych slow wczoraj uzywalam...ale byly skierowane do niego, nie do ciebie. Dobrze, ze mialam skaleczona raczke...bo inaczej pewnie juz bys dostal po twarzy.
- chyba już wiesz, że w tej rodzinie ciężko sobie radzimy z policzkowaniem- powiedział zacieszony- wiec co zjemy na śniadanie?
-Wiec sie nie narazaj mi-usmiechnela sie -Obojetnie. Moga byc jajka...chociaz wole twoje...posciskac i polizac-usidla wygodnie
Uniósł brewke - pomyślimy nad drugim śniadaniem...- i jak chciała jaja to robił jajecznicę z pomidorkami