Nie jesteś zalogowany na forum.
Ale dlugo niewytrzymala i podeszla
Od tylu i go miziala po brzuchu i calowala po plecach.
- jednak pierwsze śniadanie? Jajecznica za chwile będzie gotowa, możesz kawę zrobić za ten czas..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to go ugryzla w plecki ha i poszla robic kawke zacieszajac sie do siebie. Ogolnie to miala plan by zbesztac Santiago z blotem i przysalic mu w pysk.
Hahaha Santos nie wiedział co ona planuje hahaha
Mikie zerkal na nia, a potem na stol wszytko ogarnął, żeby mogli ładnie zjeść. - powiedział śniadaniu musze trochę popracować..
-Oczywiscie, kochanie-powiedziala milutko usmiechajac sie do niego -Ja dam sie ranie ladnie zagoic.
Poodpoczywam na ogrodzie.-i byla zadowolona, ze jakis bodziec jednak zadzialal i wyrzucila z siebie ten czip
- gdybyś wczoraj się nie bawiła to dzisiaj nic by nie musiało się goić Maria...- bo ofc, ze on nie był zadowolony z jej pokazu umiejętności!!
-Gdybys pilnowal swojego brata, nic bym nie zrobila.
- jest tworem samodzielnym...w pełni władz umysłowych, więc nie mam podstaw kochanie...
-Wiec niech sie melduje, ze tu wchodzic i nie ma wstepu do twojego gabinetu. Wiesz, ze ciezko masz odroznic jak nie widzialabym klatki piersiowej czy tylka. Poza tym chce nam zaszkodzic, wiec jesli mam tu cos do powiedzenia to nie ma tu wstepu dopoki nie dostanie zgody
- nie będzie nas nachodzil.. ma wrócić na Sycylię... sprawę z anna tez postaram się szybko rozwiązać..
-Postaraj sie. Jest szurnieta. On tez jesli idzie w jej gierki-odparla i zjadla sniadanie
Zaśmiał się- obrażasz rodzinę...
-On jeszcze nie wie jak potrafie obrazac-podniosla brwi -Popamieta mnie...-napila sie kawki -Jak zalatwiaz to z nimi to daj mi znac, zebym sie czula lepiej i bezpieczniej. Skoro ktos kto chce mnie zabic ma taki wstep do naszego domu...
- nie, kiedy jesteś w domu, Maria... no dobrze, wczoraj to było moje niedopatrzenie.. ale klienci przebywając tutaj zawsze zostawiaja bron u ochrony...nie ma możliwości aby ktoś cie zaatakował na naszym terenie..
-Dobrze, wiec przemysl swoje niedopatrzenie-powiedziala specjalnie i wstala od stolu -Popracuj. Znajdziesz mnie na ogrodzie-przysunela sie i pocalowala go w usta namietnie bardzo
Nawet sapnela, a pozniej szybko sie odsunela i poszla
- Maria!- zawołał za nią, bo jak mogla się odsuwać w takim momencie?! Dokończył sniadanie i poszedl popracować, ale spoko, ze zerkal co maryska w ogródku porabia na kamerkach
Przespacerowala sie chwile, a potem sie polozyla
Myslala o tej wczorajszej sytuacji i o swoim zachowaniu. -Nie spodziewalam sie, ze tak bardzo moge kogos pokochac...
Jak leżała to mial nadzieje, ze niczego nie wymyśli, wiec pracował. Jak rozdzielił wszystkie zadania i pościągał haracze to zajrzal do niej. - wypoczęłaś?
Lezala dalej i usmiechnela sie -Steskniles sie?
- hmm... moj fiut się stesknil...- powiedział z uniesiona brewka.
To usiadla sobie i rozpinala mu spodnie -Musze sie przekonac...
Uśmiechnął się- nie powinnaś była uciekać z kuchni...
-Podobalo ci sie? Mi tez...tez chcialam wiecej-powiedziala ptrzac na niego od dolu i zsunela mu majteczki
- i co teraz zrobisz, mala?
Rozgladnela sie, a potem przyssala sie do jego penisa. Wziela calego do buzi i przytrzymala jak juz nosem stykala jego ciala