Nie jesteś zalogowany na forum.
- ah no tak... coś wspominałaś o drugim sniadaniu- rzucił jak się tak zachłannie do niego pchala.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Nie ociagala sie, bo wystarvzylo jej odpoczynku. Dalej byla zachlanna i dotykala ho po tylku, udach i podbrzuszu i szybko brala do buzi jego kutasa mruczac
Zawsze mogła coś poprawić, więc ja złapał za lepetynke i dociskał do oporu i przytrzymał.
Wiadomość dodana po 17 s:
Zawsze mogła coś poprawić, więc ja złapał za lepetynke i dociskał do oporu i przytrzymał.
Maria wiec zerknela w gore na jego buzke jak ja tak przetrzymywal
To się wtedy tylko chujkiem pchał żeby czuła po całości i ja puścił.
Poczula az za bardzo, ale ona sis nie zniechecala. Szybko zabrala sie za dalsze zachlanne obciaganie i sciskanie jego posladkow
Nie tylko chujka miał! Szarpał ją za kudlaski, żeby nie wpadła na to, żeby się ociagac
I to ja bardziej nakrecalo i nie przyszlo jej do glowy zeby sie odsuwac. Sama ja to barszo podniecalo i ssala go jak szalona:D
To jak juz odjebało lol to korzystał, ale na samym końcu wycofał się i spuścił się na jej ryjek zadowolony z życia.
Oblizala usta jak zostalo na ustach, a pozniej wytarla buzke chustevzka, bo miala hdzies pod reka ha
Kiecke miala lol uśmiechnął się- co jeszcze proponujesz?
Podciagnela mu majcioszki i usmiechnela sie -Moze chcesz odpoczac przy mnie?
- będziemy się wylegiwać na kanapie?
-Moze...zalatwiles sprawy swoje i nasze? Sprawy z Anna i Santiago?
- domenic się tym zajmuje...
-w porzadku...teraz juz masz czas tylko dla mnie?
Zdziwil się, no to co za pytanie hahah - no tak...dlatego pytałem na co jeszcze masz ochotę
-Mozesz wymasowac mi nogi? Lydki mnie cos bola-zacieszyla sie
Zasmial się- trzeba było wczoraj tak nie imprezować...
-Tanczylam teoche, ale nic nie wypilam, wiec imprezka nie za udana. Elisa jeszvze mi wcisnela jakiegos dziwnego goscia do tanca-zasmiala sie
Hahahah to się nikiemu nie spodobało- słucham?? Moja cala rodzina jest jakaś wykolejona...
Zasmiala sie -Miki pomasuj prosze mi te lydki, juz nie musimy mowic o twojej rodzinie.
- nie mow dp mnie mikie..- powiedział parzac groźnie i usiadl kolo niej i już jej masował te lydki- masz zakaz chodzenia na imprezy beze mnie...
-Slucham?-zdziwila sie bo niespodziewala sie tego nagle -Bylam grzeczna. Co to za zakaz?
- hmm przypominam ci, ze do dzisiaj jeszcze zwracasz ten alkohol...