Nie jesteś zalogowany na forum.
-Cos mi zaszkodzilo po prostu. Nie sadze, ze to po jednym drinku.
- dziewczyny piły to samo? Widziałaś jak robii ci drinka?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie, ale nic tam nie bylo, spokojnie. Moze cos mi zaszkodzilo wczesniej w jedzeniu. -powiedziala i lukala jak masuje jej nozki co ja nakrecalo
- To raczej odpada, jedliśmy to samo... Bezpieczniej jednak będzie uważając na wyjścia... I ominą nas krawawe awantury..
-I tak to mialam zrobic i tak...a czym szybciej tym lepiej-odparla patrzac na niego uwaznie -Niedobrze, ze masz brata blizniaka...ze jest drugi taki przystojny jak ty-podniosla brwi
to ją złapał za kostkę i spojrzal na nią - Na szczęscie nie odpowiada Ci jego zachowanie
-Na szczescie to ciebie pokochalam...-odparla i zagryzla warge
- To akurat fakt... Miałaś bardzo dużo szczęścia...- powiedział uśmiechając się.
-A wczoraj sie przekonalam jak bardzo mi zalezy na tobie i jak bardzo bym cierpiala po zdradzie.
- Ah tak? Taka waleczna byłaś, że miałem wątpliwości...
-Mialammochote udusic cie we snie-podniosla brwi -Myslales, ze moglam sie odkochac od tak?
Zaśmiał się - Dobrze, że spałaś tak spokojnie, bo nie wiem co by się działo w nocy
-Nie chcialbys byc na moim miejscu w tej sytuacji-mowila powaznie i zabrala od niego swoja nozke
- Na szczęscie nie masz siostry bliźniaczki - powiedzial uśmiechając się. - Uwielbiam rozwiązywać szybko swoje problemy..
-Jestes pewny? Niedawno nie wiedziales nawet czy istnieje.
roześmiał się - Jestem pewien..twoi znajomi nie mają nigdy wątpliwości, ze ty to ty..
To wrocila nozka na niego i macala mu nia krocze -To prawda. Porozmawiajmy moze teoche o twoim dziecinstwie czy dorastaniu...chcialabym wiecej o tobie wiedziec. Kto sie wczesniej urodzil. Ty czy Santiago, kto byl bardziej niegrzeczny-podniosla brwi
zaśmiał się - Santiago wyprzedził mnie o kilka minut... I nie wiem jak możesz mieć wątpliwości! Oczywiście, że ja byłem tym lepszym bratem.... Santiago chciał wszystko i na już... Ja wolałem się bawić, nie interesowała mnie firma.... Dlatego ojciec uznał, że musi mnie wciągać w to wszystko, nie działałem pod wpływem impulsu...więc ojciec uznał, że lepiej się sprawdzę na górze.... Santiago wtedy poczuł się odrzucony i wyjechał... Po śmierci ojca próbował zbuntować ludzi, ale okazali się mądrzejsi i nie chcieli stracić tego co już mieli...
-Rozumiem...i nauczyl cie. Zrobil z ciebie tego kogo chcial. Najlepszego nastepce. Nie dzialasz pod wplywem impulsu, analizujesz i pewnie masz to czego chcesz w interesach zawsze...nie wspomne o kobietach...wiele sie mylilo wczesniej? Mylili ciebie z nim i na odwrot? Chyba ciezko tak funkcjonowac? Jeszcze jak nie bylo matki...niania duzo pomagala?
- Nigdy nas nie mylili... - powiedzial uśmiechając się. - Ja zawsze byłem znudzony, a Santiago nakręcony.... Spędzając z nami całe dnie da się nas bardzo łatwo rozróżnić...
-Znudzony...ciezko to sobie teraz wyobrazic. Za to na poczatku nazej znajomosci byles agresywny i malo miales w sobie gentelmena-podniosla brwi -Czy Santiago zachowalby sie tak samo? U ciebie nie wiadomo co moze sie wydarzyc w tej pieknej glowce...jestes nieprzewidywalny-dalej siw bawila przy jego kroczu
- Santiago traktuje kobiety jak zabawki... Odurza je i wykorzystuje... Jeśli któraś się stawia dostanie hmmm nauczkę... Gentelmeni siedzą w pierwszych ławkach w kościele, mała...
-Ja tez mialam dostawac nauczke za nieposluszenstwo, wiec jestescie w tym podobni. W czyms jeszcze?
- Maria.... - powiedział jak się odetkał po jej podsumowaniu - Nigdy Cię nie uderzyłem... nie mówiąc już o pobiciu...
-Nie wiedzialam, ze o to chodzi...oczywiscie, ze nie. Przepraszam-powiedziala od razu szybko -Powinien dostac nauczke za wszystko co robi i zrobil kobietom. Ale to nie o nim chce mowic. Powiedz mi cos wiecej...czego potrzebowales w dziecinstwie i czego najbardziej potrzebujssz teraz.