Nie jesteś zalogowany na forum.
to ją złapał znowu za kostkę - Chyba już wiesz czego mi teraz potrzeba...- i pociągnął ją bliżej siebie, jak tak się chciała bawić
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To siedziala przy nim bokiem i przysunela buzke do jego ucha-Szkoda, ze nie chcesz juz rozmawiac...
- Pozwolę Ci mówić co chcesz... ale i tak wiem, że ograniczysz się tylko do tego jak Ci dobrze...
-Nie mam majtek-szepnela mu
Złapał ją za szyję - Dlaczego ich nie nosisz? Powinnaś już wszystko zdjąć...
Odchylila glowke barsziej do tylu jak ja chwycil -Nie zalozylam ich, zebys mogl szybciej we mnie sie wbic-mruknela
- Hmm dlatego za brak posłuszeństwa musi spotkać Cię kara i sama to zrobisz...- powiedział unosząc brewkę.
-Oh to zadna kara-usmiechnela sie i wlazla na niego okrakiem
zaśmiał się - Więc wolisz gorsze kary? weźmę to pod uwagę..
-Teraz sie skup...-powiedziala wyciagajac jego chuja znowu ze spodni i nabila sie do oporu. Scisnela go teraz ona za buzke
to się skupił, bo myślał, ze ona chce coś powiedzieć mądrego ahhaha - o co chodzi, mała? Dalej chcesz rozmawiać?
-Nie...juz nie-powiedziala i zaczela sie nabilac coraz mocniej i szybciej i calowala go namoetnie
to jak skakała to ją rozbierał skoro sama nie raczyła~!!
Byla zadowolona jak ja rozbieral i rozwbral. Teraz juz tylko ona z niego sciagnela gore i juz cyckami sie ocierala o usteczka
żeby mu oka nie wybiła jak się rozkręci wyżej hahaha to sciskał jej te cycki w bezpiecznej odległości od swojego ryjka haha
Posuwala go szybko i nakrecala sie bardzo patrzac na jego cialo i na jego buzke. Juz nie chciala mowic jak jej dobrze jest i ze z nikim jej tak nie bylo. Dlatego nadal byla taka zachlanna i scisnela go za buzke i pocalowala
a ona nie była dziewicą?? a nie to tamta hahah półmafijna hahaha
co wcielenie to brzydszy ex hahaha
Odwzajemnił besoska i przegryzł jej wargę na koniec i w dupkę jej przyłożył raz a porządnie
I ona mu sie odplacila tym samym! Przegryzla jemu skoro chcial krwistej zabawy
to ją złapał za ryjek! - Nie powiedziałem, że możesz tak robić..
-A ja nie powiedzialam, ze mozesz tak robic mnie...-odpaela patrzac mu w oczy i ruszala sie dslej na chuju
- Skarbie... Niewiele masz do powiedzenia...- powiedział uśmiechając się
-Mozesz tak mowic przy swoich kolegach...-dobila sie mocno
Zaśmiał się - Chyba nie chcesz, abym tak do Ciebie przy nich mówił..
-Chcesz skonczyc?-podniosla brwi
zaśmiał się - Za dobrze Ci, abyś się wycofała...