Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiec skup sie, Miguel...-bo ile mozna mowic! Weocila do ujezdzania go i starala sie dojsc juz
przecież to ona skakała! więc jaki miała problem ahhaha - Może musisz się bardziej postarać...- powiedział z uniesioną brewką
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Bo gadal i sie smial! Ona sie caly czas starala!
To zaprzestala ruchow bo ja podlurwil -Moze ty musisz...
złapał ją za szyję i poddusił ją, skoro już się stawiała! - Skończ co zaczęłaś, Maria...
To jak jej juz tchu brakowalo to wrocila do posuwania go juz bez stawiania sie
Wiedział co dobre hahaha puścił ją, bo nie chciał jej wykończyć przed orgazmem hhaha jak odczuła respekt przed swoim panem i władcą i lepiej się nabijała to mu się w końcu dosżło i się spuścił szczęsliwie w jej cipke
No niestety mu sie udalo. Maria zaraz po nim doszla jak poczula jego sperme. Pokrecila sie jeszcze na ejgo penisie.
- Popływamy? - zapytał jak jeszcze się cieszyła jego chujkiem
-Tak...bardzo chetnie-usmiechnela sie i zeszla z niego
jęknął - Ayy nie mówiłem, że już... a było tak miło i przyjemnie...
Pokrecila mu tyleczkiem i zasmiala sie -Bad grzeczny, a to nie bedzie twoj ostatni raz-i wskoczyla do basenu
zaśmiał się - Jeszcze się nie ściemniło, aby to miał być nasz ostatni raz! I hmmm to Ci nie się spodoba...
Odgarnela mokre wloski do tylu i spojrzala na niego z wody -Tylko nie mow o kamerach w ogrodzie, bo zdaje sobie z nich sprawe.
- Nie.... chciałem tylko powiedzieć, że myślałem o pływaniu łódką nie w basenie- powiedział z niewinną minką.
Zasmiala sie -Mozemy...ale chociaz sie przeplyne troche skoro juz tu wskoczylam.
Zaśmiał się - I będziesz jak Pamela Anderson w Słonecznym Patrolu?
-Mam biec w zwolnionym tempie?
- Robi się coraz ciekawiej...- powiedział uśmiechając się i zaczął się macać po chujku
-Miguel...dlaczego sie dotykasz?-zapytala jak juz niemogla wytrzymac jak to zobaczyla
- Hmm.... Lubię patrzeć na Ciebie kiedy widzisz mojego sztywnego fiuta...
No to Maria wyszla z basenu seksownie ociekajac woda i podchodzila blizej patrzac na niego -Tak?
Uniósł brewkę i nawet zagryzł wargę - Możliwe, że tak...
To ja bardziej podkrecal, wiec dotknela sie po cipce, a druga reka po cycku -Chcialbys mnie?
Podniósł się z kanapy i do niej dreptał - Chyba spodobało Ci się dotykanie się..
-A kiedys mi sie nie podobalo?-usmiechnela sie i sama zrobila krok do niego i juz nie czekala tylko przyssala sie do jego ust i zlapal za kutasa