Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria sie cieszyla do siebie i wziela telefon. Wrocila do niego i go dotknela po ramieniu -Idziemy?
- jasne, chociaż nie wiem po co ci ten telefon...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-W razie co-zacieszyla sie i poszli na lodz. Trzymala go za rsczke i smyrala po niej
to na łódce zerknał na nią - Co do picia? Whisky czy kolorowe drinki?
-Whisky...poczujemy sie jak w podrozy poslubnej, tylko nie musimy sie upijac-zasmiala sie
Zaśmiał się - Nie mam zamiaru skoro odpowiadam za nasze bezpieczeństwo... Ochrona zostaje na lądzie, żebyś nie musiała się wstydzić chodzenia nago...
-Proszw cie...uciekalam ci po domu nago...nie wstydze sie. Mam im pokazac?
Uśmiechnął się - Owszem, nie będę musiał sam cię rozbierać.. - i ogarnął im po whiskaczu, dla maryski specjalnie zrobił podwójną, zeby się nie nudziła
To sie napila -Dobre znieczulenie. Chociaz juz nie boli-mowila o swojej ranie i napila sie lyczka -Uyyy az poczulam w stopach.
- Gdybyś nie wyskakiwała z zabawą w doktora nie musiałabyś teraz szukać znieczulenia, kochanie..
-No ostrzegalam cie, ze to w koncu zrobie.
- widocznie musze ci pokazać co cie teraz moze spotkać... straciłaś najbezpieczniejsza dla ciebie opcje kontrolowania twojej pozycji, Maria....
-Nie chcialam byc tak kontrolowana. Nie zmienilam zdania co do tego. Bez tego sie czuje lepiej...a z toba jestem bezpieczna-przysunela sie blizej
- niestety nie zawsze mogę być obok, Maria.... wyobraz sobie, że ktoś mógłby cie porwać dla okupu.... pobicie, gwalt, morderstwo albo nieumyślne zabójstwo to tylko możliwości... bez nadajnika odnalezienie cie wynosi 50%.... nadal uważasz, że miałaś genialny pomysł?
-Tak...nie moge byc az tak kontrolowana. Nawet prezydent nie ma czipaz
Zaśmiał się- prezydent to moje najmniejsze zmartwienie.... ale zapewniam, że ma bardzo dobra ochronę.. .wszedzie z nią chodzi, wiec nadajnik nie jest koniecznościa..
-Jesli sama zdecyduje, zw go chce, to wezwiemy sexy pania doktor i znowu mi go wszczepi...
zaśmiał się - I po co ta uwaga, że jest seksowna?
-Obracasz sie w towarzystwie samych seksownych kobiet-podniosla brwi
- A faceci nie są przystojni, co ja mogę poradzić - powiedział śmiejąc się.
-hmm nie no...chyba sa. Massimo, Aaron...wloska rodzina na weselu. Sami przystojnicy.
- Bo jednak zostaniemy tutaj na święta i spędzimy je z twoją rodziną..
Oparla sie i barierke i popijala whisky -Tak bardzo polubiles moja rodzine?-zasmiala sie
roześmiał się - Oczywiście, nie zauważyłaś tej wielkiej miłości jaką poczuliśmy do siebie? Na pewno im się spodoba spotkanie z sycylijską rodzinką...
-Czuje za to inna milosc...twoja do mnie-usmiechala sie