Nie jesteś zalogowany na forum.
- Będziesz miała mnie dość do końca życia... Jesteś moją żoną i nigdzie się nie wybieram bez ciebie
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-twoja zona...-powiedziala cicho i go gladzila i gladzila, az w koncu zasnela znowu
To Mikie ją jeszcze tulił aż nie zasnął, a Massimo się pożegnał z nią z innymi dupkami haaha
Juz nie chciala go w snie ha ale jak byl to co mogla zrobic.Miala cala noc nieza fajna. Musiala sie z tym emczyc
Nic więcej już nie miała, bo mi się skończyły gify ahhah więc mogła już spać spokojnie hahah Mikie wgl nie miał żadnych snów:( spał spokojnie
No to pozniej sobie dopiero odpoczela. Dlatego spala i spala inie chciala sie budzic, jak tak dlugo miala problemy.
a tam problemy hahah przecież prawie doszła hahaha Mikie się pierwszy obudził i zerkał jak ona śpi.
To za chwile otworzyla oczy i jak zobaczyla, ze sie patrzy to sie usmiechnela od razu -Mój ukochany.
pomiział ją po włosach - Dzień dobry, już chyba w lepszym nastroju jesteś..
Dotknela go po rączce -W nocy bylam zaspana...glupi sen i spanikowalam z tego zmweczenia.
- Mam nadzieję, że odpoczęłaś i masz siły na kolejne wycieczki... Jak się czujesz?
-Dobrze...odpoczelam. Musze sie tylko wykapac.
- Jasne... w takim razie dzisiaj popływamy, zabierz wygodny strój do pływania- powiedział uśmiechając się.
-Miguel...poplywamy jak? Czemu wygodny?
- Pod wodą... Nie bój się, nie będzie to nic strasznego... Tylko rybki, żółwie i koralowce
-bedziemy nurkowac? Ciesze sie...mam dobry stroj.
- bez butli, nie będziemy głęboko schodzić... Ale na takie nurkowanie oczywiście kiedyś też się wybierzemy
-W porzadku. Bez butli dam rade. Kiedys mialam okazje poprobowc tak sama sobie.
- W takim razie to żadna nowość dla Ciebie... - powiedział uśmiechajac się i podniósł się z łóżka
-ja probowalam w basenie miguel -zasmiala sie i wstala
roześmiał się - tego nie mówiłaś... Umyć Ci plecy?
-Tak, poprosze...-puscila mu oczko i poszli do lazienki. Rozebrala sie i weszla pierwsza pod prysznic. Ustawilaidealna wodę.
to się wpakował zaraz za nią i już po tyłku ją macał
To sie oparla o niego od tylu -To bardzo fajny miesiac miodowy...
uśmiechnął się - Korzystaj póki możemy, najdroższa