Nie jesteś zalogowany na forum.

- Będziesz miała mnie dość do końca życia... Jesteś moją żoną i nigdzie się nie wybieram bez ciebie
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-twoja zona...-powiedziala cicho i go gladzila i gladzila, az w koncu zasnela znowu

To Mikie ją jeszcze tulił aż nie zasnął, a Massimo się pożegnał z nią z innymi dupkami haaha

Juz nie chciala go w snie ha ale jak byl to co mogla zrobic.Miala cala noc nieza fajna. Musiala sie z tym emczyc

Nic więcej już nie miała, bo mi się skończyły gify ahhah więc mogła już spać spokojnie hahah Mikie wgl nie miał żadnych snów:( spał spokojnie

No to pozniej sobie dopiero odpoczela. Dlatego spala i spala inie chciala sie budzic, jak tak dlugo miala problemy.

a tam problemy hahah przecież prawie doszła hahaha Mikie się pierwszy obudził i zerkał jak ona śpi.

To za chwile otworzyla oczy i jak zobaczyla, ze sie patrzy to sie usmiechnela od razu -Mój ukochany.

pomiział ją po włosach - Dzień dobry, już chyba w lepszym nastroju jesteś..

Dotknela go po rączce -W nocy bylam zaspana...glupi sen i spanikowalam z tego zmweczenia.

- Mam nadzieję, że odpoczęłaś i masz siły na kolejne wycieczki... Jak się czujesz?

-Dobrze...odpoczelam. Musze sie tylko wykapac.

- Jasne... w takim razie dzisiaj popływamy, zabierz wygodny strój do pływania- powiedział uśmiechając się.

-Miguel...poplywamy jak? Czemu wygodny?

- Pod wodą... Nie bój się, nie będzie to nic strasznego... Tylko rybki, żółwie i koralowce

-bedziemy nurkowac? Ciesze sie...mam dobry stroj.

- bez butli, nie będziemy głęboko schodzić... Ale na takie nurkowanie oczywiście kiedyś też się wybierzemy

-W porzadku. Bez butli dam rade. Kiedys mialam okazje poprobowc tak sama sobie.

- W takim razie to żadna nowość dla Ciebie... - powiedział uśmiechajac się i podniósł się z łóżka

-ja probowalam w basenie miguel -zasmiala sie i wstala

roześmiał się - tego nie mówiłaś... Umyć Ci plecy?

-Tak, poprosze...-puscila mu oczko i poszli do lazienki. Rozebrala sie i weszla pierwsza pod prysznic. Ustawilaidealna wodę.

to się wpakował zaraz za nią i już po tyłku ją macał

To sie oparla o niego od tylu -To bardzo fajny miesiac miodowy...

uśmiechnął się - Korzystaj póki możemy, najdroższa