Nie jesteś zalogowany na forum.
- Gia... w normalnych filmach nie ma dużo sexu.... ale mozemy się wybrać na miasto na obiad, a potem wrócić i oberzjeć jakiś film dla dorosłych..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bardzo chetnie. -pocalowala go w usta -Wloze kwiaty do wazonu-dodala i tak tez zrobila -Czy powinnam sie przebrac czy moge tak isc?
- Jeśli o mnie chodzi może być.... nie narzekam...- powiedział rozbawiony
-I pomyslimy o wprowadzeniu sie do mojego domu?
- Już jest gotowy? - zapytał zaskoczony, że już to wszystko ogarnęła
-Nie…ale jest kuchnia i lazienka…jakbysmy sie postarali…potrzebne lozko tylko i mozna sie wprowadzac i zalatwiac reszte na miejscu…jak myslisz?
- Można, ale równie dobrze, można najpierw wszystko zrobić i się wprowadzić na gotowe, mniej bałaganu.... Nie chcesz już tutaj mieszkać?
Westchnela -Ktos dzis rzucil kamieniem w okno…nie wiem co to mialo znaczyc, ale boje sie, ze ciagle jestem na czyjejs muszce.
- Co takiego?? Dlaczego nic nie mówiłaś?! - zamiast z nią wejść to podszedł do okna i sprawdzał widoczki
-Bo nic sie nie stalo…juz nic wiecej nie bylo. Czlowieka tez nie widzialam…
- Jesteś w stanie rozpoznać tę osobę? - zapytał zerkając na nią.
-Nie…widzialam kawalek postaci jak juz znikala za budynkiem. Nic nie wiem…
Westchnął - Nie martw się, jesteś tutaj bezpieczna
-Jak Alejandro jest na wolnosci to nie wiem czy jestes bezpiecxna…
Przycisnął ją do ściany - Ze mną zawsze jesteś bezpieczna, Gia... Nie musisz się bać...
-Nie powinnam tak mowic, przepraszam…-patrzyla mu w oczka i sie troszku podnircila
musnął jej usta - powinnaś przeprosić na kolanach....
Gia zacisnela uda -Rozepnij spodnie…
Najpierw ją zmacał po udkach - Nie powinnaś ich zaciskać... chcę poczuć jak spływa twoje podniecenie...
To bardziej je rozchylila -Mozesz sprawdzic teraz…
to się już rozkręcał w najlepsze i zmacał ją po udkach, a potem przesunął jej gatki na bok i wbił się paluchami w jej cipkę - to też widziałaś na tych filmach?
Podniosla sie na paluszkach w poerwszej chwili podniecenia -I wiele wiecej i mocniej…
- więc razem musimy obejrzeć te filmy...- uśmiechnął się i dopychał się paluchami
Zlapala go za ramionka i scisnela -Zmieniles zdanie? Mielismy isc zjesc…-rzekla i jeknela patrzac na niego z kurwikami
- Nie ucieknie nam kolacja....a chyba nie chcesz, abym przerywał...