Nie jesteś zalogowany na forum.
-codziennie bedziemy to sobie przupominac na nowo-zacieszyla sie i cmoknela go w klate -Idziemy spac.
- dobranoc Gia..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Pocalowala go w usta i sie usmiechnela -Dobranoc, Massimo-przytulila sie i zmaknela oczy
Objął ja i tak mu się pięknie usnęło, nie wiedząc, że w tej rodzinie się szykuje dramaaa
Ona tez nie wiedziala hahah
Spala i spala, a rano obudzila sie pierwsza. Zalozyla koszule nocna i poszla do kuchni upicic mu cudowne slodkie sniadanko
To które chciał? Hahahaha spal sobie w najlepsze...skoro ona gotowala
Umarli, covid I małpia ospa ich dopadła
Zesrali sie hahaha zyli!
Gia sie obudzila i przeciagnela. Miala nadzieje ze to bedzie udany dzionek
A co ze śniadaniem z postów wyżej? ?
Massimo jak nie musiał to nie wstawał za wcześnie, jeszcze musiałby dla wszystkich śniadanie robić, a odkąd żyli w trójkę to już mu się to średnio uśmiechnął, wolał aby ich kura domowa się tym zajmowała hhaha wiec jeszcze drzemał
Nowa akcja musi byc po takim czasie
-Massimo…-szepnela i pocalowala go w usteczka
A tak dobrze mu bylo haha powoli się przebudził - mmm... co za pobudka.. można tak częściej?
-Mozna nawet codziennie-usmiechnela sie i pocalowala go z jezyczkiem -Zbieram cie na sniadanie poza nasze mieszkanko.
Zerknął na nią - Dokąd chcesz iść?
-Dowiesz sie na miejscu-zasmiala sie
- No dobrze, w takim razie musimy się podnieść...
—Ale spokojnie…znajdzie sie tam tez miejsce by pouprawiac sex-zasmiala sie i podniosla
To miał zdziwko - nie wiedziałem, że znasz takie miejsca... chyba jednak nie jesteś grzeczna córeczka tatusia..
Podniosla brwi -Grzeczna jestem tylko dla tatusia.
Zaśmiał się - kiepsko to zabrzmiało... albo za dużo naogaldalem się jak ojciec bzyka córkę...
Zalamala sie -Massimooo…nie wiem po co ogladasz takie rzeczy-pokrecila glowa
- niektóre sceny są całkiem całkiem... powinnaś spróbować- powiedział rozbawiony- oglądać, nie uprawiać sex z własnym ojcem!
-Dzieki za rade. Ale wierz mi, nie mialam zamiaru uprawiac sexu z ojcem.-zasmiala sie -Ide sie wyszykowac.
- ok, zaraz tez będę gotowy... garnitur mam założyć?
Podniosla brwi -Hmm…ciekawe. Zaloz-bo nie pogardzi. Sama wziela sukienke i poszla do lazni
- mogłabyś powiedzieć dokąd idziemy to byłoby łatwiej! - krzyknął za nią.