Nie jesteś zalogowany na forum.
-Rozszarpiesz mnie…
to ją złapał za rączkę i w pasie
- Myślisz, że można?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mozna…-szepnela i odwrocila buzke do niego i polizala go po ustach
- Sprawdzimy... - pocałował ją i już na ostro z nią leciał i gwałcił jej łęchte i tak aż się spuścił w niej
Bardzo jej sie spodobaly t epozycje. Na nim sie wila i doszla po nim zaraz i bylo jej bosko jak tam na nim lezala. Ale za chwile zeszla i pocalowala go w jego piekne duze usta -Jestes szalony
Zaśmiał się - Jeszcze nie raz Cię zaskoczę...
-Ja ci dam zaskocze-szturchnela go i sie zasmiala -Niewyspalam sie przez ciebie, cwaniaczku.
- Jeszcze mamy dużo czasu na sen.... Nigdzie się nam nie spieszy...
Ocierala sie o niego nozka -Ahh cudownie-bo nie zerkala na zegarek i nie wiedziala ktora jest goszina -Wiec przytul mnie, prosze.
- Chodź tutaj.. - wyciągnął do niej rękę i pozwolił się jej do niego przykleić
Usmiechala sie i sie przytulila blisko jego buzki i cmoknela go -spijmy zanim znowu zachce sie nam kolejnej rundki, bo bedziemy jak zombie.
- no tak, a dzisiaj powinnaś wyglądać jak gwiazda....
-Postaram sie…-splotla z nim jedna raczke i zamknela oczka
Mo i tak.spbie znowu przysnęli i relaksowali się pp bzykanku
No to spali do poludnia, zeby odespac to wszystko i jakos funkcjonowac
A Simone wrocil w nocy i poszedł spać, ale rano się szykował do wyjścia I ofc, ze ich fatalaszki widział, ale ich nie ruszał hahha poczęstował się ich żarciem i oglądał tv czekając aż oni się podniosa i będą mieli zdziwko jego widokiem haha
Massimo się w końcu przebudził, skoro południe wybiło i tv się darł... zebrał się, wrzucił bokserki i poszedł pod prysznic
Gia sie obudzila i juz go nie bylo. Wrzucila jego koszule na soebie i poszla do kuchni, a tam simone -Ayy…-skrepowala sie ze tak wyszla
Simone się uśmiechnął- część... ja się spało?
Usmiechnela sie zawstydzona -Dobrze…wybacz, ze zostawilismy tu…bielizne…
- chociaż ty... bo massiko olał sprawe- zaśmiał sie- poczęstowałem się lasagne... udała się wam...massimo bierze prysznic, to te drzwi na prawo i będziesz na miejsu
-To Massimo wszystko przygotowal…taka niespodzianka dla mnie-usmiechnela sie -Dzieki…pojde do niego-i uciekla do lazienki
Simone się zaśmiał z niej I wrócił do tv, a nassimo koncczyl akurat prysznic.
Udalo jej sie sciagnac jego kosizle z siebie i wskoczyc pod prysznic do niego. Objela go -Czesc…
Uśmiechnął sie- hej, wyspałaś się?
-Tak…juz poludnie. Zjemy cos i bede musiala wracac…w domu ma wszysyko by sie wyszykowac…-dotykala go po klacie