Nie jesteś zalogowany na forum.
Podeszla do niego, ale nie wlazla pod prysznic -Massimo, ja nie wiem…nie wiem co zrobilam…nie chcialam…
Zakręcił wodę i podszedł do niej, złapał ją za bużkę - Kochanie jeśli nie chcesz, abym był krótkodystansowcem nie używaj takiej broni.. - pocałował ją, skoro za dużo jego chujka w sobie nie miała.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Pocalowala go i objela mimo, ze byl zimny od tej wody -Kocham cie…nie mialabym problemu z tym, ze szybciej poczuje twoja sperme-usmiechnela sie milusio
teraz tak mówiła, bo nie wiedziała co to dla niej by oznaczało hahah no i jak byli w łazience to tak ja brał jak chciał, skoro go rozbrykała tą prostatą
-Ahh kochanie! Taaak!!-jeczala glosnoej by Simi slyszal ze ja bzyka! A nie jego hahah
nie było go! uciekł jak przyszła robić awanture o pocałunkihahaha ale rozkręcał się, żeby znowu się zagrzać po tym prysznicu i jej pokazal jak jeszcze lubił
io mu się w końcu doszło to wrócił do romantycznych pocałunków
Tez go calowala
-Kochanie, bylo bosko…a tak sie przejelam…
- Ciii... jeszcze nie masz dosć...- powiedział paluchami rozciągając jej wargosy, a potem ją zabrał do sypialni i znów ją brał według własnych zachcianek, aby mogła się bardziej rozkręcić, a nie tylko pod kołderką jak babcia Gii hahaha
i jak już się pozalewali tymi wszystkimi orgazmami to trochę wanilii mieli
I bylo jej tak zajebiscir, ze po tak dlugim i meczacym sexie zasnela w jego ramionach.
Uuu to ja sukcesu im nie wróżę jak odpadała po 3 rundkach hahaha
Massimo jeszcze ją tulił w tym łóżku i myślał sobie o życiu aż mu się też w końcu usnęło.
Tam bylo 20 rund hahaha
Spala sobie milo az do ranka. Obudzila sie i lukala na niego
Grzecznie sobie spal, bo to nie była dla niego lekka noc, ale na szczęście miał same kolorowe sny
Gia patrzyla na niego jeszcze chwile, a pozniej wstala nago i zaczela grzebac w szaflscj wypinajsc sie i ñekko halasujac, by sie obudzil.
No to się obudził i jak migała jej dupa to się podniósł i lukal
Wyczula jego wzrok i sie odwrocila. Chciala zaczac sie tlumaczyc, ze szuka sukienki itp ale jakos sie bardzo podniecila i ze swiecacymi oczkami od razu do niego podchodzila
Uśmiechnął się - Dzień dobry... Zapowiada się udany dzień...
-Tak…-powiedziala tylko i jak podeszla to od razu sie przyssala do niego
To znów się musieli grzać w pościeli haha odwzajemnil i zerknal na nią- chyba niepotrzebnie wstałaś z łóżka..
-Tez tak mysle-usmiechnela sie i piescil juz mu raczka kutasa
- Jak się czujesz po nocy? Nie chciałbym Ci zrobić krzywdy..
-Massimo…dobrze sie czuje…chce wiecej…
- sprawdźmy czy jesteś gotowa na więcej. - skoro była odważna to paluchy spakował w jej cipke
Jeknela i byla gotowa i bardzo mokra, bo juz jak go zobaczyla to sie jej zaczelo dziac ha -i co myslisz?
Uniósł brewke- możemy częściej się tak zabawiać...- pocałował ja I rozpychal się paluchami
-Bardzo chetnie, kochanie-powiedziala i szybciej mu machala raczka na jego chuju