Nie jesteś zalogowany na forum.

-Juz kiedys mnie widzial…ale pewnie juz nie pamieta bo bylo to dawna jak sie na niego natknelam

- Ok, zbierajmy się.. wolałbym, aby za dużo jednak nie widział..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

Zasmiala sie -Ja tez-bo i pozbierals dwoje ciuszki zapominajsc o rozdsrtych gaciach ktore gdziws sie zapodzisly zeby simonek sobie znalazl. I poszli do sypialni

Simonek nie zaglądał pod meble ahhahaa
Jak juz byli w sypialni to usiadł sobie na łóżku - nie musisz od razu myśleć o przeprowadzce.... to jeszcze zajmie kilka miesięcy...

A moglby!
-tak te myslalam…szczerze nawet teraz nie mialabym do tego glowy…

- wiem... dlatego najpierw się skupimy na pobycie w Mediolanie...

-Ale przynajmniej wiem czego oczekujesz…chcialabym zebysmy zawsze sobie mowili o takich rzeczach, o oczekuwaniach…

- Nie chciałem cie straszyć... sam wiem jak to brzmi, że możemy się spotykać, ale na końcu albo się wyprowadzisz na drugi koniec świata albo koniec...

-Nie przeraza mnie to…zawsze mozemy tu spedzac nie wiem…2 miesiace walacji-usmiechnela sie -Chce byc z toba…prscownie moge miec w kazdym miejscu…

- Jak będziemy musieli w końcu to zrobić to na spokojnie to zaplanujemy, we dwoje..

-Kocham cie, Massimo…-patrzyla mu w oczy

- A ja ciebie...- pocałował ją

I juz podczas pocalunku zaczela[
marzyc o tym:(

A co to ma zmienić haha
- Jeszcze raz?

Co zmienic? Cale zycie hahh
-Jeszcze raz…-szepnela i zaczela mu macac kutasa i calowala go dalej

Hahaha nazwisko piękne tylko straciii hahaa
- Na wycieczce będziemy mieć za mało czasu na takie zabawy....- powiedział między pocalunkami i po tyłku ja tarmosil.

-Zawsze sie chwila znajdzie-powiedziala i sama wlazla na niego i od razu sie nabila

To porzucił jej tylek i tarmosil jej cycki.- trzymam cie za slowo

Ta tez lubila cycki wiec sie zachwycala jak je wciskal i sie coraz seksowniej na nim poruszala

Nie wcskal, bo jeszcze płaska by byla
W końcu się obrócili i już sam się pchał do oporu

I znowu doszli! I poszli spaciu

No to jak spali to wrocil simonek i zjadł co mu zostawili, posprzątał za nich! No i znalazl te majtki gii - świetnie... a na mnie narzekają...- na klamce im uwiazal te gacie I poszedł do siebie.

Rano sie przebudzila i zerknela katem oka ze jest obok fo od razu go zmacala

Nie spodziewal się, wiec jak poczuł coś to zlapal.ja za rękę i otworzył ślepka- Gia.. mogłem ci złamać rękę...

Mruknela jeszcze zaspana -Dlaczego jestes taki ostrozny? W lozku tylko ja cie moge dotykac…