Nie jesteś zalogowany na forum.
- hmm moze odpuścimy sobie śniadanie na rzecz sexu....- powiedział unoszav brewke
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zarzucila juz mu nozke na biodro -Zgadzam sie…
Zaśmiał się I ja pocałował- simi wyszedl?
-niestety nie…je, wiec musimy byc cichutko-usmeichnela sie i dotknela go po penisie
Zaśmiał się - specjalnie będzie siedzial.... nie będziemy się nim przejmować....- pocałował ja jak się poczuwała w macanki.
To jedna reka rozpieszczala kurasa a druga jaderka i obserwowala go -Jestes gotowy?
Nie miał Kurasia hahaa
- hmm sama powinnaś juz to wiedzieć gia...
Wiec zabrala rece i usmiechnela sie -To na co czekasz?
To ja złapał za ramiona, aby taka cwana nie była! I się wbił chujkiem w jej cipke
To ptrzyla mu w oczka i jeknela seksownie
Długo jej tak nie trzymał, bo zaraz ja złapał za tylek i dociskal do siebie, żeby chujek lepiej wchodził.
I sie wyjebali cudownie pod prysznicem na dobry dzien
raczej na dobre południe hahahah No to po bzykanku Massimek się powycierał i wrzucił bokserki, a potem podał Gii ręcznik. - Pewnie przyda ci się gdy będziesz przemykała koło lokatora marudy...
Wytarla sie i owinela recznikiem -Ooh…ciekawie by bylo by te recznik przy nim spadl-i wyszla z lazienki
- Gia! - zawolał ją, bo co to kurwa za marzenie o trójkącie! - Nie będzie żadnych trójkątów!
Zasmiala sie, bo chciala tylko sprawdzic jego reakcje -Nawet o tym nie pomyslalam, zberezniku.
ale Simonek usłyszał co trzeba - Chcecie mnie zaprosić do trójkącika? - zapytał wyrastając przed nimi.
To sie zawstydzila i podlazla do Massimo ha -Nie, on tylko tak zartowal…
Massimo ją objął, skoro taka cwana już nie była - Odczep się, Simi... Gia nie bawi się w takie rzeczy....
Simone się zaśmiał - Jak Wam się znudzi w duecie to dajcie znać, może skorzystam z zaproszenia, a teraz spadam na siłownię.. Możecie się dalej bzykać... woda nie tłumi dźwięków...- poszedł rozbawiony w pizdu
- Nie przejmuj się nim... taki z niego śmieszek jak z twojego brata
Spojrzala za Simonem, a potem objela Massimo -Bardzo mi sie podoba twoje zachowanie…o wiele lepiej niz gdy moj tata nas dopadl w Chiapas-puscila go i wziela ciuszki i zaczela sie ubierac
Massimek miał zdziwko - Co masz na myśli?
-Nie broniles mnie…powiedziales cow stylu, ja sie nie wtracam i mam to gdzies.
- Gia.... zastanów się... to była najlepsza opcja.... twój ojciec nie miał argumentów do dalszej awantury.... przecież nie będzie cię krytykował, tylko chronił...
-Inaczej to wtedy odebralam. Ale juz w porzadku.
- To już za nami, więc nie musisz się tym przejmować...