Nie jesteś zalogowany na forum.
Wziela witaminki i popila woda. Odlozyla szklanke na stolik. -Dziekuje…mozesz usiasc obok…
- wtedy skończymy bez ubrań...- powiedział i znowu sobie nalał whiskacza
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nikt nie moze wiedziec, ze tutaj jestem i ze mial miejdce ten wypadek…-patrzyla na niego jak dalej pil
- Jak zamierzasz im wyjaśnić samochód? tył się wyklepie, ale będzie widać... chcesz zamówić nowe częsci?
-Nie sprawdzaja mnie tak dokladnie…moge zamowic nowe czesci..daj znac swoim kolegon…
- trochę ta zabawa cie wyniesie twoja zabawka do najtańszych nie należy...
-Mniej niz rzeczy od prady i LV? -podniosla brwi -Nie chce, zeby rodzice wiedzieli i tym wypadku. Bo by sie zaczeli znowu martwic, a juz maja mnie chyba dosc…i na pewno nie byliby zadowoleni wiedzac, ze jestes tu..
Uśmiechnął się- będą to podobne ceny.... co im powiesz jak zadzwonią z zapytaniem gdzie jesteś...
-W pracowni…mialam uszyc sukienke dla matki…ale nie mam weny…czuje sie tak jak wygladam-pokazala na swoje wloski
- hmmm... wiec jest bardzo dobrze... w domu powiedzieli cos innego?
-Javier tylko widzial i uznal, ze wygladam jak nieszczescie.
to w końcu usiadł obok niej. - Widocznie przyzwyczaił się oglądając cię w ciemnym włosach... Jest interesująco... - pocałował ją znowu jak już był obok
Gia na chwile zapomniala o tym co sie wydarzylo we wloszech i odwzajemnila, a potem odsunela go powoli za ryjek -Nie rob tego, Massimo…nie jestesmy juz razem…
- Chyba nigdy nie byliśmy... ale możemy spróbować od nowa...
-Ja chcialm byc…ale ty tylko sie bawiles mna…nie bedziemy juz probowac…to bez sensu…-spojrzala w podloge
- nie bawiłem się tobą.... wszystko co robiłem bylo, bo tego chciałem..
-A nie bo tak sie umawiales z Simonem? Albo zeby miec z tego jakies korzysci?-spojrzala na niego
- nie obchodzą mnie inni, gia...
-To dlaczego mi groziles bronia, do cholery?!-uniosla sie
- nie groziłem....dobrze się bawiliśmy...wiesz do czego to był wstęp...
-Mowie o grozbach slownych…ze zabijesz moja rodzine…”chyba nie chcesz, zeby komus z twojej rodziny stala sie krzywda”…
- nie brałem tego na poważnie.. przecież nie zrobiłbym nic.przeciwko tobie
-Nie musiales mnie straszyc w ten spodob…
Uniósł brewke- aż takie wrażenie to na tobie zrobiło?
-Mowiles wtedy serio…byles zly. I oczywisciec ze zrobili wrazenie…-odparla i walnela sie na tej kanapie i zamknela oczy