Nie jesteś zalogowany na forum.
Odwrocila sie na bok tylem do niego i otworzyla oczka. Serce jej walilo jak byl obok
On nie miał takich zmartwień i zaraz już spał jak dziecko.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Wiesz co Massimo…-mowila cicho -Ja tez przepraszam za moje slowa w twoim mieszkaniu we wloszech-powiedziala i czekala na odp ale jej nie bylo. Odworcila sie w jego str i sie skapnela, ze on spi. Usmiechnela sie do siebie, potem juz sama zasnela
a jakie to były słowa? hahha Massimo spał aż do rana, skoro gia nie budziła go w nocy
No ze udawala np;D
Gia sie obudzila pierwsza. Pozbierala sie i zostawila mu karteczke na lozku na jej miejscu
„Dziękuję za troske…ale nie mogłam dłużej zostać-Gia”
I czekala przed mieszkaniem na taksowke skoro bie miala samochodu
Massimo się przebudził to chciał się z nią pobawić, więc się odwrócił i zamiast niej znalazł karteczkę. Przeczytał ją i z wkurwu ją zgniótł. - Niech ich szlag trafi! - pozbierał się z łóżka, ogarnął i poszedł coś zjeść.
Kogo ich? Haha
Gia wsiadla w taksowke i pojechala do domku
no ją i jej rigoberto ahhaah Nadal pamiętał o zdjęciu!
Massimo po śniadanku się ogarnął i pojechał do warsztatu.
Massimo też w końcu wrócił do domu z kolacji
I uslyszal bebnienie dzwonkiem do drzwi
to zdjął tylko koszulę i marynarę i zdziwił się, ale poszedł otworzyć i się zdziwil, że to ona - No proszę, nie mogłaś wytrzymać? - wpuścił ją do środka ofc.
-Nie moglam wyttzymac, zeby ci nie powiedziec jaki jestes! Bezczelnym, zaklamanym, bezdusznym gnojkiem-walnela go w gola klate
to zamknął za nią drzwi i złapał za ramiona - Możesz się w końcu zamknąć?! - pocałował ją, bo wiedział, ze inaczej nie ma szans jej uspokoic
Gia odwzajemniala i zaczela sciagac z niego spodnie ha
to jemu to bardzo pasowało i skoro chciała wiecej to ściągał z niej kieckę, nie bedzie rpzecież sobie odmawiał bzykanka
To jak ja rozebral to i jej sie udalo rozwbrac jego. Calowala go zachlannie po buzce calej i po szyj, a raczkami juz piescila jego chuja
nie musiała się długo starać i już mu chujek stał, więc uprzejmie rozerwał jej majciochy i już się chujem pchał do ocierania o cipke
To go pchnela na kanape i wlazla od razu na niego i na siedzaco go posuwala
na szczescie miała wieksze cycki, wiec sie nimi bawił jak ona go ujezdzała - nie mogłaś wytrzymać odkąd cię dotknąłem
Ale ona wziela jego glowke i ja poprowadzila by lizal jej cycorki -Ona ci tego nie da…
to lizał jej sutasy i pogryzał jej cycki, skoro się rzuciła na niego z zazdrości! troszkę śmiać mu się chciało z tej jej sceny, ale nie zamierzał jej nic wyjaśniać, skoro taka napalona była jak czuła konkurencję na plecach haha
Przestala nawwt myslec o tym, ze boli ja glowa tylko z calych sil go posuwala. Szybko i mocno, zeby odczuwali zajebista przyjemnosc
to jak tak dobrze się poczuła to massimo, który nie bzykał od jej wyjazdu? dużo nie potrzebował i szybko mu się doszło i się ładnie w niej spuścił.
I wyedy ona tez doszla i trzymala go za buzke i przy jego ustach jeczala z rozkoszy, a potem go przytulila
to ją po plecach miział, skoro teraz na czułości się jej zebrało. - Liczysz, że lepiej się poczujesz po takim sexie?