Nie jesteś zalogowany na forum.
Zeszla na kolana jak ja trzymal za szyje. Jak nial bokserki to je sciagnela.
-Steskniles sie za tym…-powiedziala i wziela jego kutasa zo ust
nic wiecej nie zakładał, bo po co - Ty najwidoczniej też.... następnym razem dostaniesz pamiątkę w nagrodę...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie mam ani jednej koszuli od facetow-odparla i dalej mu ssala penisa
- Wiedziałem, że jesteś grzeczna....- powiedział uśmiechając się - Pokaż jak bardzo za nim tęskniłaś i jak chcesz go poczuć w sobie..
Gia wziela go razem z jadrsmi i tak ssala skoro niala mu pokazac jak tesknila. Byla bardzo zachlanna
Był zachwycony, nawet mu się jęknęlo z radości, że taka zachłanna - Oh, maleńka... wiesz co uwielbiam
Spodobalo jej sie jak tak mowil do niej i jeszcze go sciskala za uda w tym. Starala
Sie dalej tak by doszedl w jej ustach
Złapał za ryjek, aby na niego lukała, a potem sam się wpakował chujkiem w je ryjek i leciał na ostro jak w jej cipkę
Tak. Przypomnialo jej sie jak w nia wkladal bron ha ulozyla odpowiednio usta, sciskala jego penisa nimi i poddawala sie
zawsze może to powtórzyć haha jak nie wojowała z nim to w końcu szczesliwie spuścił się w jej głębokie gardło
A ona wypila jego sperme i wylizala ladnie jego kutasa, a potem spojrzala na niego z dolu
Podniósł się i podał jej rękę - Marzyło ci się łóżko..
Zlapala go za reke i podniosla sie -Twoje marzenie juz spelnilam -podniosla brwi -Uwielbiam twoje miny…jak mnie pieprzysz i jak dochodzisz…
- Doczekasz się w końcu, jeszcze trochę cierpliwosci...- zmacał ją jeszcze po cipce,a potem już zaciagnął do łóżka
To odpadli na lozko razem i Gia zaczela go calowac bo juz chyba mogla?
już się nie czepiał, bo ostatnio uciekła jak jej zwrócił uwagę hahaha nie kazał jej długo czekać, więc od razu się wbił chujkiem jak tylko opadli na wyrko
Jekbela i go ugryzla w ramie bo juz tam miala usta ha. Raczkami piescila jego dupke
-Ay Massimo…
- tego właśnie chciałaś.... poczuć go znowu w sobie...- szepnął jej do ucha
-Chcemy trgo samego…jak mogles w restauracji wsadzic palce w moja cipke…-jeknel
uśmiechnął się na wspomnienie tego - Przecież wiesz jak.... marzyłaś tylko o tym...
-Wtedy myslalam, ze moglabym to zeobic z toba nawet tam na stole-usmiechnela sie
dobił się chujkiem do oporu - Żałuję, że wczoraj tego nie wiedziałem..
-Nie zrobilbys tego…krecily die tam twoje fanki…pewnie mialy mokro-podpuszczala gl
- Wolały Kate... widocznie nie byłem w ich typie - powiedział rozbawiony i ugryzł ją w sutka
-A ja wole ciebie…-szepnela mu do ucha i tam mu sapala juz