Nie jesteś zalogowany na forum.
-Tak,wiem…-zlapala go juz za penisa i posmurala jadra pluszkami -Niemozesz juz wytrzymac…i bedziesz zachlanny…mocno mnie bedziesz pieprzyc…
- szybko łapiesz co i jak - powiedział zacieszony
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Szybko sie ucze…-powiedziala i odwrocila sie znowu tylem i wypiela sie jak mogla i ocierala sie dupka o jego penisa
Długo nie musiała się ocierając. Złapał ja za bioderka i wbił die chujkirm do oporu
Jeknela glosno i przyttzymala sie kabiny, a potem poruszala sie, zeby wcjodzil najmocniej jak mogl -Massimo…
- wiem, tego właśnie chciałaś...
-Tak…bardzo cie pragne…-odparla i dalej sapala z podnejcenja
- będziesz teraz miała tego pod dostatkiem...
To odwrocila sie przodem i zarzucila mu noge na biodra by sie teraz od przodu bzykali. Pocalowala go namietnie -wiec znowu bedziemy razem…
Uśmiechnął się - cały czas jesteśmy...
Tez sie usmiechnela. I wybzykali sie pod tym prysznicem i Gia sie zaczela szykowac do domu
- nie powiedziałaś jeszcze jak m się ubrać...
-Oh, a to ty mnie zapraszasz. Mysle, ze mozna sie ubrac tam tak w polowie elegancko-usmiechcnela sie
zaśmiał się - Ale twoja knajpa, więc nie narzekaj...
-Wiec tak jak powiedzialam. Umawiamy sie juz pod restaurscja czy przyjedziesz po mnie?
- Zgarnę się spod domu, nie musisz się martwić..
-Bo andal nie mam samochodu…to fajnie…wiec lece-podsunela sie i pocalowala go w usta -do zobaczenia…
do analu przejdą wieczorem haha
- Baw się dobrze beze mnie.... Chyba będziesz musiała się wszystkim wytłumaczyć...
-Nie wiem jeszcze co powiem…-zasmiala sie i poszla do domku
Massimo zajął się swoimi sprawami póki mial czas tylko dla siebie,a potem sie szykowal do wyjscia
Massimo zgodnie z planem ubrał się pół na pół
i pojechał ją zgarnąć
Massimo robił zakupy, więc nie widział jej smskaaa, ale w końcu zjawił się w domku, rozpakował zakupy i sam poszedł pod prysznic i dopiero jak się odwieżył zauważył smska od niej i zastanawiał się co tam się wydarzyło...
Zostawila walizki pod mieszkaniem na dole i pukala do niego ze lzami w ocxach
a gdzie blond?! Massimo otworzył zwarty i gotowy! haha ale jak ona się zalałą łzami to ją od razu przytulił - Hej, myślałęm, ze bardziej się ucieszysz na mój widok
Przytulila sie do niego -Walizki mam na dole-powiedziala, ale dalej plakala i nie puszczala go