Nie jesteś zalogowany na forum.
- TYm razem skorzystamy z twojego paszportu - powiedział zacieszony, żeby nie było, że znów porwanie
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mądrze…nie ma po co sie narazac, cwaniaczku.
- Nie bądź taka mądra, bo znowu będę musiał Cię ukarać - powiedział unosząc brewke
-A jak mnie chcesz ukarac?
- Dzisiaj już miałaś okazję sprawdzić jak to wygląda...
-Ale dzisiaj nie bylam niegrzeczna….
- trochę byłaś... Poza tym jestem pewien, że chcesz nowości, ale boisz się o nich mówić..
-Kiedys ci juz mowilam…sex w moim domu unosil sie w powietrzu od zawsze. Nie boje zie tego. Ciekawia mnie nowosci…
- Gia... oglądanie Kamaustry nie czyni z ciebie bogini sexu...
-Nie mowie, ze jestem boginia sexu, Massimooo-jeknela-Chodziac moglbys mi tak slodzic-zasmiala sie -Ale chce jestem ciekawa i chce probowac.
Zaśmiał się - Dlatego próbujemy różnych rzeczy... do klubu ze striptizem też mam cię zabrać?
-striptiz to akurat umiem robic…ale mozesz mnie zabrac. Popatrzymy na gole laseczki.
to się zainteresował i spojrzał na nią - Co znaczy, że umiesz robić? Przed iloma tak się bawiłaś?
-Ayyy. Nie wiem…przed dwoma? Umiem tez krecic sie na rurze…
- Lepiej dla nich jak nie będą nam wchodzić w drogę
-Raczej nie maja po co…spij i nie mysl o takich bzdurach juz. Oni sa niewazni.
- Dobranoc.. - zamknął ślepia i zastanawiał się jak się ich pozbyć na stałe
-Dobranoc, moj Massimo-powiedziala i za chwile juz spala
Massimo ich w swojej główce uśmiercił i dopiero wtedy zasnął i spał tak aż do rana.
Jak się pierwszy obudził to postanowił ją obudzić tak jak trzeba! Żeby mieć pewność, ze się nie obudzi za szybko to podał jej minimalną dawką do zaciągnięcia się tylko tego super środka na chusteczke, chloro coś tam.
A potem ułożył ją sobie jak chciał i ją posuwał w dupę i obmacywał po cipce
Bahahahahha szooook!! No to sie nie budzila a on ja tak rznal jak psychol! Jednak jej cialo dawalo znac, wiec z cipki jej cieklo
a kto powiedział, że był normalny hahaha Jak się nie budziłą to ją posuwał w dupę aż mu się doszło i nie musiał słuchać amrudzenia, że za mocno się rozpycha, potem ją obrócił na brzuch i już w cipkę się pchał, skoro z niej wszystko wyciekało
Gia odetchnela glosniej i zaczela sie budzic powoli.
żeby lepiej się jej budziło to massimo już się na szybko rozpychał chujkiem w jej cipce
Gia otworzyla oczy i niewiedziala co sie tu kurwa dzieje. Zaczela jeczec cocho mimo ze ja ostro rznal a-Co ty…-zdolala ledwo powiedziec bo nadal byla taka otepial po tej substancji
to ją złapał za włosy, żeby znowu się poczuła jak suczka - A jak Ci się wydaje?